Mutluev 7-8 aydır spiral takılıhep erken olurdum bu ay 6 gün gecikti test yaptım nefatif çıktı acaba enfeksiyondan dolayımı böyle oldu başına gelen varmı
Enerciii Mutluev canım herşey olabilir spiral zaten başlı başına hormonlarını etkileyen bişey artık olarak mevsimsel olabilir Enfeksiyon olabilir yedigin içtigin şeyden bile gecikme olabilir iki hafta daha bekle öyle test yap netleşir
Mutluev Enerciii gecen ayın 8 fe olmuştum canım 14 gibi bitti ama çok yoğundu üstüne tatile gittik havuz deniz diyorum acaba enfeksiyon mu kaptım
Enerciii Mutluev sizin normal gecikmede olabilir ama zaten 6 günlük gecikme var diyorsunuz belki geç döllenme olduysa o ev testlerinde çıkmayabilir o yüzden iki hafta dedim kan verirseni varsa gebelik orda çıkar tabi
kelebekleriseverim ben se geciktim bu ay. burayı birbirine kattım hatta dua bile istedim regl olmak için kajsksksksjs sonuc: kafayı takmayı bıraktığım gun geldi
kelebekleriseverim kelebekleriseverim Mutluev emzirmiyosan biberiye çayı öneririm iyi geldi bana bşde youtubedan söktürücü egzersiz yaptım geldi