Burayı uzun süredir takip ediyordum ama kayıt olmadım. Baştan söyleyeyim erkek değilim. Ben 1 senedir evliyim. Eşimle aramız hep inişli çıkışlı çok sinirli biri her kavga da boşanacağım diyor aradan 5 dk geçiyor sinirden söyledim diyor ve biz hiç yatak ayırmadık bu zamana kadar. Neyse bugün ki olaya geleyim. Kendisine afedersiniz ol yapmamı istedi yaptım fakat o arada aşağı iki topunu da y*amı istedi ben biraz yaptım o arada da dedim bunu ben sana alıştırdım keşke alıştırmasaydım dedim, eşim de o an nerden biliyorsun dedi. Yani başkası alıştırmış bekarlık zamanında onu kast etti. Bende o lafına karşılık yapmıyorum dedim suratım düştü. Yalvar yakar istedi dediğini yapmadım. Ayrıca bu zamana kadar kendi beni hiç memnun etmemiş elle okşa vs dememe rağmen yapmıyor sevmiyormuş. Neyse yapmadım diye git yanımda yatma dedi ben çekyata geçtim yattım bacağıma iki kere yumruk attı. Sen gör bak sen yapmıyorsun bende yapanı bulurum dedi bende defol git dedim. Burada suçlu ben miyim şimdi. Linçleyecekler olursa postumu terk etsin lütfen.