Kızlar sosyal medya da paylaşım yaparmısınız ben önceden çok yapardım şimdi binde bir çünkü ne zaman herşeyi göz önünde yaşasam hayatımda herşey ters gidiyor enerjim düşüyor ve nazara inanırım bu yüzden çok nadir paylaşım yaparım kuzenim var resmen fotoğraf paylaşmak için bir yerlere gidiyor paylaşmasam içim rahat etmiyor diyor 😄 sizde durumlar nasıl
İnstagram
nur21 Whatsap hariç hiçbir sosyal medya kullanmıyorum, Whatsapta da hiçbir şey paylaşmam😂
nur21 whatsapp dışında bişey kullanmıyorum.çok çok eskiden instgrmda hesabım vardı onuda kısa süre kullandım hesabımı kapadım.her dakika her saniye her yaptıklarını paylaşanlar tamam saygım var ama açıkcası cok ama cok sacma geliyor kime ne bize ne ne yedi icti nerde gezdi ne aldı kullanım amacını cok aşanlar var 😁
MedavikPastam ay ne güzel valla keşke bende kapatabilsem
nur21 paylaşmasam içim rahat etmiyor diyor 😄
Görev haline gelmis ahshshsh
nur21 bu konuyla ılgılı bı reels gormustum bi fotograf çektiğinde mesela anında paylaşmamak gerekirmiş o anın enerjisi düşermiş 1 gün veya 1 hafta sonra paylaşmak daha iyi oluyormuş ne kdr doğru bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum aylar sonra paylaşırım genelde 😂
Askokuskom bende gördüm canım ama inanmadım onun ile alakası olduğuna nazar yani bu seneler önceki fotoğrafa bile değer diye düşündüm😌
nur21 evet deger ama o anın büyüsü bozulmaz bunu anlatmak istemiştim ☺️
nur21 çok çok nadir instgramda paylaşım yaparım çok gezdiğimiz halde ama paylaşmam sevmiyorum hemde eşim istemiyor 😄 benimde bi tanıdığım var yediğini içtiğini paylasır az kaldı sıçarken de paylaşacak😁
SakinRuhHali bi o kaldı zaten 🤣
nur21 kesinlikle çok fazla abartılıyor hayır paylaş ama dozunda olsun 😄