milkshake Kızlar merhaba vajina iç dudaklarımda sarkma var bayadan beri evlenince iyice kötü duruyor bu durumda olanlar var mi moralim bozuluyor ya estetik olmayi düşünüyorum estetik olup iç dudaklardaki fazlalığını aldiranlariniz oldu mu acaba?
delicee milkshake valla benim de öyle bi ara bende çok takmıştım sonra bıraktım çok şükür sağlık açısından bi sıkıntı var mı yook o zaman ne uğraşıp duruyorum dedim belki sonrası cinsel hayatım daha kötü etkilenecek diye düşündüm erkeklerin de bir sürü kusurları olabiliyo onlar hiç bizim gibi uğraşıp durmuyor valla biz eşimize takılıyor muyuz mesela şöyle olsa böyle olsa diye o da bizim için düşünmüyordur belki kendimiz abartıyoruzdur mesela ben artık böyle düşünüyorum ☺️☺️
milkshake zmran çok kötü bişey ya geçen kuaföre gittim ağda yaptırmak için oraya o da değişik dedi ama böyle gelen müşterileri çok varmış hatta evli olmayanlarin bile böyle oluyor dedi
milkshake zmran benim de bekarken böyleydi doğum yapinca biraz artti sanki evet genetik olabiliyormus arastirdim öyle yaziyor
milkshake delicee dediklerinde çok haklısın canım zaten eşim sorun yapmiyor yapmadi da hiç estetik olucam falan diyorum saçmalama bişey falan yok boşu boşuna niye olacaksin diyor ama benim aklima takılıyor işte
delicee milkshake eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırma diye bi söz vardır bence bunu yapmayın tam tersi kendinizle barışın konusu açılır eşiniz bişey derse diyelim ne olmuş yani gayet de normal diyin tabi ki olabilir herkesin yüzü kaşı gözü nasıl farklıysa cinsel organlarımızda aynı öyle farklı diyin siz kendinizi beğenir özgüvenli olursanız eşiniz bunu zaten sorun yapmaz ama siz bunu sorun yaparsanız eşiniz sorun yapmasa bile sorun gibi görmeye başlayabilir
milkshake delicee aynen doğru çok kafaya takmamak gerek yoksa dediğiniz gibi o da sorun yaratmaya başlayabilir kendimle barışık olmam lazim bu konuda