elifberen Rahat mı takılıyorsunuz yoksa seksi kıyafetler mi tercih ediyorsunuz?Ben şort giyiyorum genelde 🫠
delihatunum elifberen bok gibi giyiniyorum yaşım 21 ama giydiğim şeyler o kadar çirkin ki salak gibi don tişört
TombulHatun elifberen sürekli seksi kıyafetle gezmem azcık gizli kalsn ki adam özlesin 😄 normal şort eşofman tayt paspal giyinmem ama sürekli seksi olayım da demem yani zaten işten geliyorm rahatımı düşünürüm biraz
Elif42 elifberen eşim yanımda olmadığı için paspal giyiniyorum ama kavuşunca genelde seksi giyinirim galiba 🤣🤣🤣
sephoraa delihatunum Ya evet Ya bu olayı benim de çözmem lazım 24 yaşındayım sen gibi salmışım evde kendimi bok gibi giyiniyorum bazen diyorum aman evdeyim gibiyim nolcak ama millete bakıyorum seksi falan giyoylar
erman Seksi giyinsem ne olur 22 haftalık hamileyim karnım yarım dünya olmus😂😂 saldım çayıraa mevlam kayıra o derece😂
dilanb elifberen genelde evde giyilecek şort takımları, kot şort üzerine crop, tayt üzeri büstiyer. Çok nadirdir pijama giydiğim kışın pijama giyerim gece yine şortlu bir kombin yaparım. Yaş 23, 3.yılsa girecek evliliğim
MedavikPastam elifberen Tüm gün gecelikle dolaşılmaz, gündüzleri eşim evde yokken eşofman falan giyerim ev işlerini yaparım. Akşam eşimin gelmesine yakın duş alıp bazen gecelik, bazen askılı mini elbiseler falan giyerim.
duy1se elifberen ben tesettürlüyüm eşim özellikle şort askılı takılmamı istiyor o olmadığında çapulcu gibi takılıyorum 😂
Babyface elifberen yaş 26 bazen mal gibi giyiniyorum aman rahat olayım diye ama eşimde tam tersi süalü püslü olmamın aşığı giyimi makyajı süsü çok sever hep öyle olayım isterde ah nerdeeee Bazen aşırı seksi bazen aşırı tatlı bazende salak gibş hiyiniyorum Biraz kilo verdim şimdi daha sekkkksüülüüü giyincem eve geçeyim (memleketteyiz şuan izinde
hanbike Geceliklerimi geçtim pijamalarım bile satendir saçlarım hep fönlüdür ojelerim hiç çıkmaz cilvemde eksik olmaz 🤭 Ama gelin görün ki kıymet görmüyorum
zmran Ben tesettürlüyüm. Ama evde açık giyinirim genelde hep. Şimdi kaynana ve kayınvalide bana gelecek çalıştıgım için onlar olunca giyinemiyorum. Hiç rahat edemiyorum