Kızlar beni burda bilen vardır. Eşim başka biriyle sevgili olmuş çok kötü oldum ruh gibiyim evde aileme de anlatamıyorum içime atıyorum. diyeceksiniz ki boşanma aşamasındasın boşver vs. Ama çok zor kızlar Bi kere olsun cocugunu sormadı görmedi bu beni yıprattı ben böyle düşünmüyorken nasıl diyorum ya..
( boşanma davası oldu onlar açtı ve 1. Oldu 2. Si olacak)
Kızlar bu aldatmak mı oluyor?
Sizce aldatmak mı bu
Boşanma davasının bitmesini beklemesi gerekirdi aldatmak mı bilmiyorum ama karaktersizlik
Evet aldatmak maalesef 😕
Gelen gideni aratirmis elbet Birgün pisman olur Ama is isten gectikten sonra. Cok zor Evet Ama güclü olman lazim
1prens_annesii canım Bende az çok bişeyler takip ediyorum bildigim kadarıyla boşanma davası açılmış ve sevgililik başladıysa aldatmak sayılmıyor şöyle Bazı boşanmalar 5 yıl sürebiliyor e insanlarda beş yıl sadece bi nihakı bekleyemez hakimde bu yönde bakıyor olaya Yani dava açılmış Ve istedikleriyle takılabilirlet sadece bazen dikkat etmeleri gerekiyor sanırım O kadar ama avukat vardı burda o daha iyi bilir @avukatannee
sanırım aldatmak sayılıyor dava bitmeden. emin olmamamla birliklte sadakat yukumlulugu devam ediyor olabilir
1prens_annesii yok kuzum aldatmak olmuyor çünkü boşanma surecindesiniz ama karaktersizlik oluyor.
kelebekleriseverim olmuyor canım seren serengil boşanma aşamasındayken Sevgilisi vardı hala da aynı kişi gerçi ama o programında deginmişti bu konuya Davamız devam ediyor hayatlarımız var bu aldatmaya girmiyor mahkemede de hakim bunu söylüyor zaten dava açılmış diye dedi hatta senelerce süren boşanmalar oluyor çekişmeye gidiliyor napacaz onu mu bekleyecegiz demişti bilirsin belki sözde namus bekçisidir kendisi çok dikkat eder bu şeylere o yüzden sakıncası yok diye ulu orta yaşadı ilişkisini boşanma zamanında
Enerciii vay arkadas seren serengil vasıtasıyla bilgilendik bugün de ajjajsjssk tamam kuzum sağ ol
Bsrkaya çok zoruma gitti
1prens_annesii biliyorum çok zorrr rabbim yardımcın olsun
1prens_annesii canım Allah yardımcın olsun zor bir süreç ama emin ol geçiyor ve sonra iyi ki kurtulmuşum diyeceksin oda pişman olacak emin ol Allah yanına bırakmaz
kelebekleriseverim 😂😂😂😂😂
Kızlar eşim sürekli telagrama giriyor takip ediyorum normalde girmezdi ve benim şuan kullandığım numarayı eşim bilmiyor şunu demek istiyorum ki eşimin telagramı numarası alabilir miyim anlar mı nasıl öğrenmeliyim
Kızlar nasıl yapmalıyım öğrenmek istiyorum
nalid ya evet benim annemde boşandı 5 sene önce. avukat kuzenim evden ilk giden sen olma mahkeme aleyhine işleyebilir demişti oradan aklımda kalmış benimde ama cok fikir ayrılıgı var kanun mu değişti acaba
- Düzenlendi
1prens_annesii öğrenip nabacaksın adam bitirmiş işte hayatına bakıyor kendine eziyet etmekten vazgeç artık ! Nabacaksın öğrenip kendine acıya sebeb bırak adam çocuğunu bile görmüyor ya sende hayatına bakıp yaşamaya devam edermisin artık bırak kurcalamayı ya o kocan sana gel deseydi koşa koşa gidecektin ama yapmadı lütfen artık kendine gel