Kizlar merhaba sorum ektedir😁
Adetten ne zaman sonra ilişkiye girersem garanti tutar deneyip ilk denemesinde tak diye hamile kalanlar biraz bilgi verebilir mi 4 5 aydır korunmuyoruz henüz birşey olmadı tavsiyelerinize açığım🥳
Hamile kalmak için ne zaman ilişki yaşanmalı?
🥳🥳🥳
Bende 6ay sonra hamile kaldım düzenli ilişkimiz vardı hiç korunmadim bir sonraki adetten 15.gubub yumurtlama donemiymis o zman ilişkiye girebilirsn takvimde de yazıyor eğer düzenli olursan
nalid Evet canım reglinden sayıp 15. Gün
nalid her bünyenin reglden 15 gün sonra olmuyor bence. Mesela ben 9 kasımda regl oldum 27 kasımı değerlendirdim sonra da hamile olduğumu öğrendim. 27 kasımda yumurtlamıştım.
nalid bak garantiyi söylüyorum adetin bitti Sonra sendne beyaz yumurta akı kıvamında Koyu beyazmsı sümüksü bi akıntı gelecek O geldiginde ara ara da kasınklarına agrı giriyor olması lazım hafif hafif bıçak saplanır gibi düşün işte ozaman tam zamanı Ama siz bence adet bittikten 7 gün sonra falan başlayın ilişki yaşamalara en olması gereken günde o beyaz akıntının gelidigi günü öncesini ve sonrası günü kaçırma gerisi sperme ve allahın taktirine kalmış birde senin yumurta uygun büyğklügüne ulaştıysa
nalid canım adetinin ilk gününden itibaren say sen 13.günden başla ilişki yaşamaya 15 i bekleme garanti olsun genelde doktorlar 13.günden itibaren öneriyor ben özele gidip muayene olup sordum bu şekilde de hamile kaldım hemen 2 günde bir yapacaksınız mesela 13 te girdin ilişkiye 14 boş,15.gün yine yapican adet takviminde de belli olur zaten oradan da takip et ilişkiye girdiğin günleri de not at⭐️
zehirlisarmasik tamam canım çok teşekkür ederim bu şekilde yapıyoruz zaten bir gün ara verip bir gün devam😁
nalid yumurtlama günleri kişiden kişiye değişir . En garanti yöntem adetin bittiği günün ertesi gününden başlayarak gün aşıro ilişkiye girmek bence. Garanti yöntem . Her gün de yapmayın sperm kalitesi ve hızı düşüyor diye duymuştum . Beslenmenize dikkat edin . Sigara tüketiyorsanız bir müddet uzak durun . Tüm bu şartları sağlasanız da şak diye hamile kalmak da şans işi🙂 hakkınızda hayırlısı olsun
damla61 evet benimde doktorum demişti bana Eger ultrason bile Yumurtlama Görünmeyip tama artık bu büyümez adeti bekleyecegiz diyemeyiz belki senin geç döllenme olacak belki büyümeyen yumurta bi anda gelişecek gibi şeyler kişiye göre çok degişiyor bence vücudun sinyalleri dikkate alınmalı sümüksü beyaz akıntı ve kasıp krampları