• Muhabbet
  • Eski sevgilisini unutamamış olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar.
Sevgilimle 5 aydır sevgiliyiz ve çok güzel giden bi ilişkimiz var. Bir gün eskiden kullandığı facebookunu kurcaladım ve yazdığı paylaştığı şarkılardan bi dönem aşk acısı çektiğini farkettim. Sordum bende hayırdır ne bunlar neden ayrıldın kimdi falan dedim. 4 yıl önce biten bi ilişkisi varmış. İlk ciddi ve uzun ilişkisiymiş. Biraz bahsetti. Ama fazla detay verdi gibi geldi bana. Şöyleydi de böyleydi ben böyle yapardım hep böyle güzel şeyler. Sonra kız bunu terketmiş. Bana detaylar çok fazla geldi. Öğrendiğimden beri kötü hissediyorum. Üzerinden uzun zaman geçmiş ama, başka ciddi ilişkim olmadı falan dedi. 4 yıl geçmiş üzerinden konuştukları da olmuş ama onları hiç söylemiyor. Bu kız ayrılınca 1 yıl falan barışmak için uğraşmış. Çok üzülmüş. Ben sormadan önce hiç bahsetmemişti. Başka bir falsosunuda görmedim ama yinede anlatım şeklinden rahatsız oldum çok fazla bahsetti gibi geldi bana. Kısaca anlatabilirdi. Siz ne düşünüyosunuz bitirmeli miyim? Normal mi yoksa? Fevri karar almak istemiyorum.

Benimle evlenmeyi düşünüyor. Daha önce bu kadar sevdiğim biri olmamıştı dedi vs. Ama bilemiyorum.

Bukadaryetti kafanda soru kalmasın diye detaylı anlatmış olabilir. Üzme kendini birlikteyken neler yaptığına sana karşı tavrına bak

Bukadaryetti daha 5 aylık bir sureciniz olmuş, ve suann evlilikten bahsetmende çok erken evlenmek istiyor falan daha tanıma surecindesin. Veee kendine zaman ver. Aynı şekilde karşıdakine de . Hal ve hareketine bakarak yol veririsin hayatına. Sadece su evlilikk meselesini çok çabuk dillerinize almayın

Bukadaryetti çok sevmişse onu arkasından güzel bahsetmesi normal yaşanmışlıklar var sonuçta kestirip atsa ne kadar inandırıcı gelecek? Bence fevri hareket etme. Evliligi de bu kadar çabuk düşünme

betul0906 önemli olan evlilik düşüncem değil, yani bana ciddi bakıyor sevdiğini hissediyorum. Ama bu kızı bu kadar detaylandırmasından hoşlanmadım.

Bukadaryetti sen bence biraz içten içe kıskanmışsın şöyle söyliyim az öncede farklı bi konuda anlattım. aşkından ölüp bittiğim adamla ayrılınca bir iki hafta içinde eşimle sevgili oldum ve emin ol çok ama çok seviyorum, biri sorarsa anlatıyorum da o eski hikayemi ama bir şeyler hissederek değil hayatımın bir anısı olarak :) seni cok iyi anlıyorum ama sevgilinden eminsen cok da didiklemene gerek yok

Bukadaryetti ben olsam bana karşı dürüst olduğu için sevinirdim . Kestirip atıp üstünü kapatmaya çalışırsa bozulurdum herhalde . Geçmiş geçmişte kaldı . Bence kendinizi fazla kaptırmayın şu an sizinle birlikte tadını çıkarın henüz zaten yeniymişsiniz . Şimdilerde bir hatasını görmediyseniz geçmiş üzerinden sevdiğiniz biriyle bitirmeyin derim🙂

Bukadaryetti yavrum benim 6 senelik sevgilim 1 senelikte esim eski sevgilisinden bahsederken “rüya gibiydi” demişti sjsjsjsksm o yuzden seni anlıyorum ama kafana takılacak bir olay değil onjnla guzel anılar yasamıs olabilir sen daha guzellerini yapmaya bak :) sevmiyordur emin ol

Bukadaryetti eşimle ilk sevgili olduğumuz sıralarda bende benzer bir durum yaşadım. Kendinden yaşca büyük ve birşeyler yaşadığı bi sevgilisi olmuş. Akrabalarmış. Bana ilk başta adı bende yasaklı falanndiye adını söylemiyordu. Ben tabi öğrendim ve o kadın aklıma takılmıştı. Sonra sürekli karşıma onunla ilgili birşeyler çıkmaya başladı. Ben araştırmıyordum ama her yerden karşıma o çıkıyordu eşime sorduğumda da hep güzel olarak anlatıyordu kadının buna aldığı hediyeleri yaptığı sürprizleri vs anlatıyordu. Sonra aileler öğrenince ayrılmışlar aileler imkansız demişler bitmiş.sonrada kız gitmiş evlenmiş. Eşim o düğünü basacaktım vs gibi şeyler bile söyledi bana günlerce o kadın rüyalarıma girdi günlerce ağladım ve senin düşündüğün gibi acaba onu mu hala seviyor diye düşündüm. Karşıma neler neler çıktı onlar sevgiliyken olan şeyler. Ama sabrettim ve düşünmemeye çalıştım baktım eşim hiç konusunu açmıyor ben bilerek açtığımda hiç göze batan bi tepkisi olmuyordu ve biz mutluyduk beni mutlu ediyordu onu unuttuğunu zamanla anlamıştım ve sonrada evlendik zaten. Bence sende zamana bırak ve gözlemle zaten unutmasa sana yaklaşamaz iyi davranamaz ciddiyet düşünmez şuan daha erken biraz daha zamanın var anlaman için

Bukadaryetti geçmiş geçmişte kaldı sana bir tersi yamuğu yoksa devam eski defterleride açma bitti gitti sevmiştir 4 sene önce bitmiştir önünüze bakın bence

Bukadaryetti canım ben çok anormal bir durum göremedim. Sana yanlış bir his hissetirmediyse takılma bence 😂

Bukadaryetti eskiden paylaştığı şeyleri sorguladıysan aşırı saçma geldi bana. Ama simdi hala paylaşıyorsa o zaman sormakta haklısın. Eşimi tanımadan önce 14 sene bende birini sevdim mesela. E o zaman esimi sevmiyorum mu oluyor bu ? Cocugumuz var üstelik ve esimi kimseciklere değişmem♥️ geçmiş gitmiş aklımda kalbimde o olsaydı esimle evlenemezdim zaten