Merhaba arkadaşlar.
Sevgilimle 5 aydır sevgiliyiz ve çok güzel giden bi ilişkimiz var. Bir gün eskiden kullandığı facebookunu kurcaladım ve yazdığı paylaştığı şarkılardan bi dönem aşk acısı çektiğini farkettim. Sordum bende hayırdır ne bunlar neden ayrıldın kimdi falan dedim. 4 yıl önce biten bi ilişkisi varmış. İlk ciddi ve uzun ilişkisiymiş. Biraz bahsetti. Ama fazla detay verdi gibi geldi bana. Şöyleydi de böyleydi ben böyle yapardım hep böyle güzel şeyler. Sonra kız bunu terketmiş. Bana detaylar çok fazla geldi. Öğrendiğimden beri kötü hissediyorum. Üzerinden uzun zaman geçmiş ama, başka ciddi ilişkim olmadı falan dedi. 4 yıl geçmiş üzerinden konuştukları da olmuş ama onları hiç söylemiyor. Bu kız ayrılınca 1 yıl falan barışmak için uğraşmış. Çok üzülmüş. Ben sormadan önce hiç bahsetmemişti. Başka bir falsosunuda görmedim ama yinede anlatım şeklinden rahatsız oldum çok fazla bahsetti gibi geldi bana. Kısaca anlatabilirdi. Siz ne düşünüyosunuz bitirmeli miyim? Normal mi yoksa? Fevri karar almak istemiyorum.
Benimle evlenmeyi düşünüyor. Daha önce bu kadar sevdiğim biri olmamıştı dedi vs. Ama bilemiyorum.