• +18
  • Dün gece yaşadığım 🔥

Ayy amma çok linclemisler ya. İsteyen istediğini der, diyen de memnun denilen de memnun. Neden hala elestiriyorsunuz anlam veremedim. Herkesin kendi hayatı kendi yatak odası 🌸

Elisam2022 E ama sonra kocasi kavgada da kalkip sen orospusun derse aglamayacak. Boyle seylerin onunu acarsiniz farkinda olmadan

Ya burası Mom gibi Kids gibi değil diye övündük durduk, şimdi onlardan ne farkı kaldı? Ben de orospu kelimesini kullandırmam ama burada yapmadığımız şeyleri başkaları yapıyor. Onları da yargılamadık, yargılamayalım. Kapalı kapılar ardında kimseye zarar vermeden yapılan şeyler beni ilgilendirmez. Onların da fantezisi bu demek ki… niye bu kadar üstüne gittiniz ki? Yarın öbür gün kocası bunu kavga anında söylerse de kadının da tepkisi farklı olur.

Oglunasik bana niye batsin kiz sana batmasi lazim asil dndnnd yukardaki yorumlari okusan kriz gecirirsin herhalde dbdhbdhd

Medusa işte o yüzden işsiz diyorum ya skhdjsj o kadar battı ki size o kadar laf saymışsnz yoğun çalıştığım için senin gibi sık giremiyorum aşkım

Oglunasik Sana batmasi lazim diyorum asko hala anlamiyosun ama dhdhdjd hayirli isler bol kazanclar canimm

Oglunasik Bir kadın’ın kendine yakıştırdığı tabir bu olmamalı! Oruspu kelimesinden zevk alacak kadar niye düşürsün bir kadın kendini, yatakta bile olsa kadın kocasına oruspuluk değil eşlik görevini yapar, erkek de aynı şekilde eşine.

Merideburda Aynen canım atmaya devam et bir sorun olduğunda, ayrılık falan olsa artık kendini p***o sitelerinde bulursun. Allahım yaaa ne hale geldik nişanlısın zaten bırak da evlilik sonrasına yaşayacak birşeyiniz kalsın ya.

melebek kendine öz saygısı olmayana benim de saygım olamaz kusura bakmayın. İlk başta düşüncemi söyledim kendi kıskandığımızı ima etti. Açık bir platforma yazıyorsanız eleştiriye de açık olmalısınız.

Cicekliperde

Bu arada ben kimseyi savunmuyorum :) sadece linç eden tayfanın burada olmaması hoşuma gidiyor. Anal yapmıyorum ama yapanı da hor görmüyorum. Herkes yanlış olduğunu belirtip kenara çekiliyor ya, o benim hoşuma gidiyor. Mesela ben oral yapmıyorum ama iştahla yapanı da eleştirmiyorum. İçimden “Vay be, neler yapıyor millet” deyip geçiyorum. Bu arkadaşımıza da “yuh, millet neler söylüyor” diye içimizden geçirebilirdik ama linç başlamış. Beni bu şaşırttı sadece, naçizane fikrimi belirtmek istedim 🥰

Rouge, tartışmayı kilitledi.