DramaQueen canım seni anlıyorum ama lütfen cÇocuklarına kızma cidden onlar bunu unutmuyor ve ilerde iç sesi oluyor benim annemde hep kızarak yetiştirdi bazen çocuklarıma kızdığım zaman bende annem gibi olduğumu ve hemen değişmem gerektiğini düşünüyorum çünkü beni güzel iyi huylu bı anne olarak hatırlatmalarını isterim… benimde iki tane var kaynanam yanımda ama nolursa olsun seni buluyo işte annelik. Şöyle düşün eskiler daha Zor şartlarda daha zor şekilde büyütmüş hani biraz daha iyi hissetmene yardımcı olur belki bide ilerde ikisi birden büyüdüğünde yaşayacağın gururu sevinci düşün yoksa rahat edeyim şunu yapayım dediğimizde olmuyor cidden bı 2-3 sene gözden çıkıyor çocuk deyince lütfen onları üzme inan ki herşey geçiyor benim hamileliğim berbattı ama şuan düşünüyorum da keşke diyorum daha güzel gecseydi haklısın eşin yanında değil yalnız bakmakta zor fakat yalnızın dostu Allac.c dur kendini teskin et başka çaremiz yok namazlarına dikkat et cidden birazda manevi boşluk bizi yoruyor aslında o kadar ciddiye alınmayacak geçecek hepsi..her anne bunu yaşıyor kendini asla suçlama kan testi verdin mi kesin gebe msn