• Öneri
  • Çamaşırlarım çok kötü kokuyor ☹️

Kızlar çamaşırlar yıkanıyor ama çok kötü kokuyor her yıkamada deterjan yumuşatıcı yerini yıkarım makinenin içinide sildim ama hala koku devam ediyor neden oluyor bu bilen var mı ne yapmam gerekiyor ay bıktım valla 🥴

delihatunum ay benimde öyleydi bir hafta öncesine kadar valla neler denedim geçmedi sonra araştırmalarım sonucu bir bardak beyaz sirke yarım çay bardağı karbonat ve yarım çay bardağı kaya tuzu kazanın içine döktüm en yüksek ayarda en az 2 saat boş çalıştırdım deterjan gözüne de ayrı sirke döktüm iki kere çamaşır yıkadım sorun bitti gibi

delihatunum çamaşırları yıkadıktan sonra makinenin kapağını kapalı mı tutuyorsun deterjan gözünü falan. Makine havasız kalınca da olur.

delihatunum ayyy bu derdi çok iyi bilirim çok uğraştım çünkü hepsini denedim galiba geçiren calgon oldu suları kireçli bir yerdeyseniz özellikle calgon alıp kullanın, birde makine temizleyiciyle temizleyin diğerlerini yazmışlar zaten onlara da dikkat ederseniz geçer

delihatunum yok kimyasal yok ki sirke karbonat sonuçta sürekli yapılırsa olabilir belki ama arada yapılırsa bişey olmaz