Esttyy Busra72 askim ucuk olanlardan biraz daha uygun fiyatlıdan bahsetmistim tabii ki ucuz bi sey kalmadı 😢
Esttyy Busra72 büyük ihtimal taksit yaparız kuzum bakıyorum arastırıyorum da almısken güzel olsun dedim kararsız kaldım hangi marka iyi degil pek bi bilgim de yok
Busra72 Esttyy çetmende aldığım mobilya çok iyi 😃😃eşim kaldırmaya çalıştı ağırlıktan kalkmadı hesabı … ağır koltuk iyidir bizde çok gezdik canım hangi şehirde yaşıyorsun
Busra72 Esttyy elden her yer yapmıyor kurumsallarda bir Çetmen yapıyor istikbal Bellona da yok almışken kaliteli al canım
Pembepanterr Esttyy 3 ay önce evde ki chester koltuğumu verdim 10 bine nubuk kumaş koltuk aldım ağır çok iyi :) tabi ben böyle ünlü yerlerden almadım 😄
Pembepanterr Busra72 önemli zaten sürekli tozlanıyordu sürekli süpürülmek isteniyor çocukta olunca koyu renkler kiri ve tozu cok belli ediyor bu kadar gülünecek ne var bunda anlamadım yani dalga geçer gibisiniz.
bitterdelisi24 Busra72 kartla falan olsaydı hadi olsun 60 bin gene cok pahalı ya.. bende istiyorum yeni koltuklar ama korkuyorum suan gerci 4 senelik evliyim ama insan degısım ıstıyo:) eskiden ne güzeldi 2 bine 3 bine
Busra72 Pembepanterr yok canım estağfurullah sadece samimi olduğum için emoci koydum yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
Pembepanterr Esttyy evdeki koltuğumu verdim üzerin 10bin verip nubuk kumaş koltuk aldım canım kadife kumaşlı olanlar çok kötü oluyor