MedavikPastam Yasak_elma O kadar şanslısınki aslında maşallah. Saça ne geliyorsa boyadan geliyor. Mümkünse bundan sonrada boyamamaya çalış saçların hiç yıpranmaz.
Yasak_elma MedavikPastam boyamayı düşünmüyorum cünkü kendini rengini bende,eşimde begeniyoruz😌Zaten sacım siyah bu saça hangi renk yapılabilirki🤷♀️ne renk yapsamda göstermez.Oyüzden hiç oynamıyorum🤷♀️
nazhanebos_ Yasak_elma hiç boyamadim 25 senedir aynı koyu kahverengi 🤭 omre çok istedim ama cesaret edemedim bir türlü
Nurtrhnx1 HurremSultan benimde dibinde sadece sarılık var onunda tamamen akmasını bekliyorum akarsa yine kendim bir çılgınlık yapmayı düşünüyorum😎😁🤧
Nurtrhnx1 HurremSultan Aşko nediyimmm 😂valahi saçımın ustunde ne deneyimler yaptım saçtır daha dayanıyo bana
Sahra5 Leylamecnun şimdi dedim ki ben de bişee yazim😂😂😂 düşündüm eşimle hetşeyi yapmışız e kendim de yapmışım yazıcak bişe bulamafım😂😂😂 daha önce hiç hayatmı böyle gözden geçirmemiştim😂😂🤣🤣🤣🤣
HurremSultan Yasak_elma eskiden boyamistum ama suanda yok tamamen kendi sacim aşkım simsiyah mavi siyah gibi😁
Enerciii Leylamecnun daha önce hiç Bir fantazi kurup sevişmedik ( yok sekreter hizmetçi vs tarzı ) Hiç mast yapmadım😂
melebek Yasak_elma Ahahahah sevgililik dahil 12 yıldır birlikteyiz, hiç yaptırmadım. Şimdi istemek cesaret gerektiriyor 🙈
belladonna Leylamecnun Daha önce hiç birisiyle saç baş kavga etmedim ama nasıl bir duygu merak ediyorum 😅
HurremSultan Nurtrhnx1 eskiden bende çok yaoardim ama şimdi kıyamıyorum yaaaa baya iyi duruyor vunku ama renginden de sıkıldım kıyamıyorum 😁😁