• ALDATMA

Kızlar sevgilimle ayrıldık yani o ayrıldı,daha 24 saat geçmeden durumlarına senli yarınlar istiyorum diye postlar sozler falan atmış.Aldatmış olabilir mi çok acil kızlar yardım edin

Elif47 Ben olsaydım ayrılmadı bence birde bu yaptığı aldatmaya giriyor değil mi bi arkadaşım bu aldatmak sayılmaz gibi şeyler diyor ve senden ayrıldıktan sonra sevmiş olabilir diyor ama daha 24 saat geçmeden nasıl sevsin hemde gece ayrıldık saat 1 flndı

Nisaa_33 canım 24 saatte hadi hadi en iyi ihtimalle birini beğenir insan nasıl sever? Ki seni hiç mi sevmedi bir gün de birini bulmuş? O daha önceden vardır

Unlucky sonuçta aldatma oluyor yani dimi ?
        Ah abla ah naptim ben ona bi bilsem hiç haketmedim aldatılmayı

Nisaa_33 canım küçüksün de daha yoluna bak boşver bak benim kızımın adı da Nisa üzülmene üzüldüm o yüzden

8 gün sonra

birogulanasi abla ben biraz şeyimdir hani ne denir ona içine kapanık olayı bir süre kafasına takan birde direk boşverenler vardır da onlardan değilim maalesef ama gidenle,ölenle ölünmüyor hayat yine devam ediyor tabikii

Nisaa_33 öyledir tabikide canim her kadın takar bunu inan çünkü o yaşlarda ciddi düşünülmeye başlanır yavaş yavaş bizde geçtik o yollardan ama inan şuan öğrenmen çok daha iyi olmuş olay ciddilesmeden gerçek yüzünü görmüşsün

birogulanasi evet abla haklısın ztn ben onun pişman olup dönceği günü bekliyorum içimden geçen her şeyi ona kısmadan rahatlayamıycam gerçekten

18 gün sonra

Size anlatmıştım ya aldatma gibi bir olay yokmuş bi şekilde arkadaş ortamı fln öğrendim birde arkadaşlarımla ne zmn dışarı çıksam geliyor oturuyor onları görme bahanesi ile geçen doğum günümdü arkadaşları dışarıda bekliyordu baktım o da var pasta fln getirdiler önüme onu görünce çok şaşırdım gerçekten şarkı sözleri dinletiyor konuşmaya çalışıyor hep benimle benim onu sevmediğimi düşünmüş sanırım ilgisiz bırakmıştım biraz haklılık payı var orda ilgisiz bırakmıştım ama sizce pişman mı??

Daha yolun başındasın bence asla affetme 6 yıllık sevgilimle aramız bozuktu kopmuştuk başka biriyle yazıştığını söyledi ben onu ilgisiz bıraktım diye beni kıskandırmak için yapmış falan filan sırf kendi söyledi pişman olmuş diye ve gerçekten çok dürüsttür biliyorum o yüzden affettim onca yılın hatrı da var tabi ama eskisi gibi hissediyormuyum hayır yani çok seviyorum ama eskiden hiç aklıma gelmeyen şeyler aklıma geliyor onu affetmem çok zor oldu beni sevdiğini bildiğim için affettim ama sen daha küçüksün 18 yaşındasın bence yoluna bak derim daha çok iyileri çıkar karşına

Nisaa_33 yahu ne ilgisiz bırakmışsın çocuk mu bu? Her dakika ilgi mi göstereceksin? Bahane de hazır ilgisiz kaldım ben. Sana değer veren bırakır mı seni? Bak canım seni gerçekten sevseydi sen ilgisiz bırakmayı geç kapından kovsan yine peşinde olurdu. Geçsin bu ayakları.