Kızlar sevgilimle ayrıldık yani o ayrıldı,daha 24 saat geçmeden durumlarına senli yarınlar istiyorum diye postlar sozler falan atmış.Aldatmış olabilir mi çok acil kızlar yardım edin
ALDATMA
Nisaa_33 daha çok küçüksün yoluna kimler çıkar kimler takma bırak
birogulanasi abla ben biraz şeyimdir hani ne denir ona içine kapanık olayı bir süre kafasına takan birde direk boşverenler vardır da onlardan değilim maalesef ama gidenle,ölenle ölünmüyor hayat yine devam ediyor tabikii
Nisaa_33 öyledir tabikide canim her kadın takar bunu inan çünkü o yaşlarda ciddi düşünülmeye başlanır yavaş yavaş bizde geçtik o yollardan ama inan şuan öğrenmen çok daha iyi olmuş olay ciddilesmeden gerçek yüzünü görmüşsün
birogulanasi evet abla haklısın ztn ben onun pişman olup dönceği günü bekliyorum içimden geçen her şeyi ona kısmadan rahatlayamıycam gerçekten
Nisaa_33 kus içinden gelenleri ama asla geri dönme bir kere bırakan hep bırakır unutma kuzum
birogulanasi sağolasın abla burda böyle konuşunca rahatlıyorum çok❣
Nisaa_33 ne demek canim
Size anlatmıştım ya aldatma gibi bir olay yokmuş bi şekilde arkadaş ortamı fln öğrendim birde arkadaşlarımla ne zmn dışarı çıksam geliyor oturuyor onları görme bahanesi ile geçen doğum günümdü arkadaşları dışarıda bekliyordu baktım o da var pasta fln getirdiler önüme onu görünce çok şaşırdım gerçekten şarkı sözleri dinletiyor konuşmaya çalışıyor hep benimle benim onu sevmediğimi düşünmüş sanırım ilgisiz bırakmıştım biraz haklılık payı var orda ilgisiz bırakmıştım ama sizce pişman mı??
Daha yolun başındasın bence asla affetme 6 yıllık sevgilimle aramız bozuktu kopmuştuk başka biriyle yazıştığını söyledi ben onu ilgisiz bıraktım diye beni kıskandırmak için yapmış falan filan sırf kendi söyledi pişman olmuş diye ve gerçekten çok dürüsttür biliyorum o yüzden affettim onca yılın hatrı da var tabi ama eskisi gibi hissediyormuyum hayır yani çok seviyorum ama eskiden hiç aklıma gelmeyen şeyler aklıma geliyor onu affetmem çok zor oldu beni sevdiğini bildiğim için affettim ama sen daha küçüksün 18 yaşındasın bence yoluna bak derim daha çok iyileri çıkar karşına