Arkadaşlar merhaba 🌸 iki yıldır nerdeyse geçmeyen bir mantarım var doktor doktor gezdim kullanmadığım ilaç kalmadı enfeksiyon deyip geri gönderiyorlar ilaçlar belli bir süre geçiriyor sonra yine aynı yanma kaşınma koku peynir kesiği gibi yani açıklayıcı bi şekilde yazdım özür diliyorum ama çare bulmam için yazmam lazım . Bu durumdan o kadar bıktım ki artık cinselliğimi etkiler oldu eşim oral yapmak istiyor ama ben o kadar rahatsız oluyorum ki bişey olur diye yaptıramıyorum aksine çok da keyif alırım oraldan. Eşim de hiçbişey yok ne kızarıklık ne kaşıntı ona rağmen bile eşli tedavi bile uyguladık ama sonuç aynı . Ben rahatsız olmuyorum beraber olurken diyor ama ben kendi kendimi yiyorum psikolojim çok bozuldu 🥺 mutlaka biriniz de olmuştur nasıl geçirdiniz yada nasıl bi tedavi uygulandı paylaşır mısınız benimle İstanbul da yaşıyorum doktor tavsiyesiniz olursa ona da açığım. Lütfen.. çok teşekkür ederim şimdiden ❤️

Fitil denediniz mi birde karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsunuz

Deleted18 tabi ki çok fitil kullandım 😖 yok aslında dikkat ederim çok karbonhidrat beslenmiyorum sebze daha ağırlıklı

heyye33 canım Instagramda magic ecza diye bir sayfa var ben onun ürününü aldım doğumdan sonra oluşan genişlik için,hafif idrar kaçırmam vardı bide kullandım çok işime yaradı mantar,siğil gibi tedavi ettiği hastalıklarda var genital bölgedeki birçok şikayete iyi geliyor yani ben kendi sorunum için kullandım memnun kaldım bi denemeni tavsiye ederim ama orada kırık üründe satılıyor onu alma sağlam al,kırık ürünü uygun veriyorlar ama kullanması biraz zor olabiliyor onu,anneme de aldım aynı şekilde oda memnun yani

heyye33 eşinizin penis ve hayalarını temiz tutuyor musunuz? Tuvalatte arkadan su tutmayın vajinayı hasta ediyor

heyye33 valla.ben hamileyken fitil antibiyotik serum birsuru krem hepsini denedim geçmedi şuan nioil yağı var onu deneyeceğim iyi diye duydum

turuncufil kullanıyorum canım o marka değil Esra ezmecinin nioli yağını kullanıyorum ama yine aynı senin dediğin markayı da denerim yeter ki iyileşeyim

minikanne72 ben onu da kullanıyorum canım ama kişiden kişiye değişiyor sanırım kimisi çok memnun ama ben kullanırken Bile tekrar oluyorum

heyye33 bendede tekrarlıyordu akışkanlıklarımdan vazgectiğimden beri çok az olmaya başladı, günlük ped kullanmıyorum adetliyken %100 pamuk ped kullanıyorum bazende tampon, asla su dışında hiç bir ürün sürmüyorum intim jel dışında duşta bile orayı köpüklemiyorum, doktorumun önerdiği intim jeli kullanıyorum kozmetik kullanmıyorum ve asla nemli tutmuyorum, yazın çok terliyoruz malum gerekirse günde 5 kere iç çamasırımı değiştiririm, iç çamasırlarımıda %100 pamuklu kullanıyorum, benimde her ay tekrarlıyordu en son tüm düzenimi değiştirdim kurtuldum arada adet sonrası hafif kaşıntı başlıyor travazol sürüyorum ertesi güne geçiyor

heyye33 canım sen kendi çamaşırlarını ayrı yıkadı ve ütüle
            Özellikle ağ
            Kısımlarına iyice ütü vur bir de orayı özellikle şampuanlama lavabodan sonra kuru bırakmaya özen göster