bogurtlenliturta Kızlar bugün bölüm gelemedi kusura bakmayın kayınpederim bir kaza geçirdi can kaybımız yok çok şükür ama maddi kaybımız var, köye geldik onların yanına koşuşturma ile geçti bugün daha yeni oturabildik, yeni bölüm yarın gelcek ❤️
TombulHatun bogurtlenliturta bende tam bakmak için posta gelmiştim. Çok geçmiş olsun canm Allah beterinden korusun
Zeynooo03 bogurtlenliturta geçmiş olsun canım bende bakıp duruyorum gelmedi yeni bölüm diye hatta dedim bu gün pazar ondan mı 😁😁
bogurtlenliturta zehirlisarmasik Elisam2022 cookie Yasak_elma veraeyl aykirikadin etoile Afrodit Çok teşekkür ederim kızlar cok şükür herkes iyi, gece bölüm yazabilirim diye düşünmüştüm ama bütün gün kayınvalidemin evinde gelen giden ağırlamaktan geceleri sızdım kaldım bu gece upuzunnn bir bölüm yazıp paylaşacağım inşallah 🙏
veraeyl bogurtlenliturta çok geçmiş olsunn böyle kazalar da hemen sadaka verin rabbim beterinden korusun 🤍
Okyanusunkalbi bogurtlenliturta şu ana kadar bütün bölümleri okudum öncelikle şunu belirteyim kalemin çok kuvvetli konusu güzel akışı iyi hiç sıkıcı değil ama biraz daha betimlemelere yer versen sanki daha iyi olacak gibi misal okuyunca gözümüzü kapattığımız da balımı görelim yada meteyi vs Kaan fiziksel özelliklerini biraz daha tasvirliyebilirsin veyahut bulundukları mekanları daha detaylandırabilirsin ama sanırım çocuğun olduğu için kısa tutuyorsun sonuç itibariyle iyi gidiyorsun keyifle okudum ve devamı için takipteyim 💫 geçmiş olsun bu arada 🙏
bogurtlenliturta Okyanusunkalbi çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için ❤️ İnan betimleme yapmayı bende çok severim, basılan kitabım betimlemeler ile dolu evin içini direkt gözünün önüne getirirsin o derece ama bebeğim 20 dk uyuyor 20 dkda ne yazabilirsem oluyor genelde maksat kendimi köreltmemek Ancak son 10 bölümde buna dikkat edeceğim ❤️ teşekkür ediyorum tekrar ❤️
cookie bogurtlenliturta Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun , hikayenin devamı ne zaman gelir merak içinde bekliyorumm 😿
zehirlisarmasik bogurtlenliturta şimdi yurt dışında neler neler olacak acaba daha bölüm sayısı var merakla bekliyoruz 🤓tatlı yazarımız kalemine sağlık,bende tasvirleri severim ama çocuklardan dolayı zor oluyorsa böyle de iyi✔️
bogurtlenliturta zehirlisarmasik çok teşekkür ediyorum canım evet maalesef çocukla ancak bu kadar oluyor ama bende çok severim betimleme ❤️
zehirlisarmasik bogurtlenliturta çok geçmiş olsun kuzu Allahim beterinden korusun nasıllar iyiler mi?