Bsrkaya ben rosmandan alıyorum domol markasını direk çamaşırların arasına atıyorum 1 yada 2 tane çamaşırın çokluğuna göre içinde boya verebilecek kıyafer varsa 2 mendil atıyorm içine normal çalıştırıyorm beyaz mendil vir çıkıyo makineden siyah kırmızı olmuş

Bsrkaya Beyazları ve çok açık renklileri beraber yıkıyorum.Koyu renkli ve siyahlarıda bir yıkıyorum.Normal karışık renklileride bi ayrı atıyorum.Iç camaşırlarını ayrı atmıyorum renklilerle yıkıyorum(eğer renkli ise ,beyaz ise beyazlılarla yıkıyorum).Ben kendi külotlarımın ara kısımlarını elimde beyaz sabunla önce bi yıkayıp öyle atıyorum makineye akıntı vs olduğu için.havluları yastık yüzlerini nevresimleri bir yıkıyorum.Pantolonları tişörtleri hep tersten yıkıyorum.çoraplarıda düzden yıkıyorum.Ben hep 50 derecede yıkıyorum.50 ideal ısı bence👍Benim makinamda ısı ayarlanabiliyor.Direk 40dan 60a atlamıyor.Bukadar kuzum sormak istediğin başka bisey varmı😇

kevserya Ama en sağlıklısı dısarıda güneşle,rüzgarla kurumasıymış.Kurutma makineleri uzun vadede astım yapıyor diye durmuştum🧐

Bsrkaya Ben dışarda giydiğimiz kıyafetleri yıpranmasınlar diye siyah beyaz ve renkli olarak ayırıp düşük ısıda yıkıyorum. Ev kıyafetlerini de iç çamaşırlar dahil yine renkli ve beyaz olarak ayırıp yıkıyorum.

Bsrkaya beyaz ve tonlarını beraber açık renklileri
        Mavi pembe vs tek tek atıyorum çünkü tek benim oluyor ve renkler solmasın diye böyle yapıyorum yada renk geçişi olmasın diye
        Sütyenleri elde yıkıyorum makinede aşırı yıpranıyor
        Siyahları siyah beyaz ve tonlarını bir renklileri ayrı bebeğimin kıyafetlerni hiç kendimin veya eşiminkiyle karıştırmam
        Ben hepsini hassasta yıkıyorum
        Kuru temizlemeye gidecekleri gönderiyorum

Yasak_elma
          Yapamıyorum 😏 dışarda durunca sanki daha çok kirleniyo gibi hastalık bendeki maalesef terapide aldım geçmiyo

Yasak_elma ya bak bu astım olayını hiç duymamıştm bende alt sokakta inşaat var dışarı asamıyorum kışın zaten asamıyırm ev içinde çamaşır kurutmaktan yıldım bir kaç ay önce kurutma aldım 🥲

Yasak_elma Yok vallahi vermem kışın zaten balkona asamıyorum işten gelip akşamları yıkadığım için evin içine sermem gerekiyor seneye yaza denerim inşallah 😅😅

Bsrkaya iç çamaşırlarını da beraber yıkıyorum. Ayırmıyorum zaten yıkanıyor. İç çamaşırlarını ayıran insanlar makinede de yıkamasin bence makine kirlenebilir🤪🤪 kız iç camasiriniza ne değiyor bok mu var sanki😂😂😂