Burclar
etoile pekii kova kadını terazi erkeği nasil olur
Anneveoglu bence çok iyii
etoile pekii koç kadını terazi erkeği uyumu ?
Kızlar bugün durgunum o yüzden burç yorumlayamayacagim kusura bakmayın lütfen. Mesajlar dursun ben onlara iyi olduğumda cevap vereceğim.🤗 Mutluanne_ Anneveoglu @Yasak_elma @Askkadini @a
etoile Tamam kuzum kendini nezaman iyi hissedersen yorumla unutma ama😘
MedavikPastam Malesef bende o tecrübeden edindim bacım😪
etoile ben aşırı inatçıyım bi de bazı konuları eşimle konuşmayıp hep beklenti içine giriyordum. Ya da bir sorun olunca konuşmak istemeyip kendimi tamamen kapatıyordum esim hep olumlu yaklaşır ozur diler bi gün özür dilemedi o konuda haklıydı ben istiyorum ki hep o özür dilesin büyük bir kavga ettik ikimizde içimizi döktük sonrasında her şeyi konuşarak halledecegimize dair söz verdik yani kim haksızsa o özür dilesin gibi sonrasında bi sorun yaşamadık
Yasak_elma koç kadını merhametlidir çok bu yüzden kova ile catisirlar. Birde koç kadını aşırı sinirlidir koç erkeğinden bile sinirli bu konuda kova daha mantıklı olduğu için burda da catisirlar. Ama Koç ile kova arasında farklı bir çekim var nedense yani hem uyumsuz hem uyumlular çok ilginç bir şekilde. Koç rahat olduğu için kovayı rahatsız edebilir bu durum. Kovalarda lüzumsuz şeylere para saçmaya bayılır bu da koçu rahatsız eder. Çünkü koç kadını savurganligi sevmez
Mutluanne_ ayyy çok tartışıp, birbirleriyle sürekli satasmali olup birbirinden kopamayan çift varya Koç ile terazi aynen öyle. Ayrilsakta beraberiz durumu
Anneveoglu çok iyi olur ama bazen terazi çok sinirlenir ve dili sivrilesir bu kova kadinink asiri uzer. Ama çok sevdiğinden olayı buyutmez 🥰
etoile ay tam tersiyiz ya biz ben genelde çok sinirlenir istemsiz kalp kırarım
Anneveoglu sinirleniyor musun sinir mi ediyorsun. Çünkü kovalar sinir etmede uzman
etoile ayyy evet ya aynen öyleyiz 😅😅
Benimkine de bakarmısın canım ikizler erkeği yay kadını