delicee eşim işten genelde 6:30 gibi gelir, gelir gelmez çocuklari beni öper duşa girer. Bende o sırada masayı hazirlarim, eşim duştan çikinca yemekleri koymama yardim eder, yemek yedikten sonra masada biraz oturur sohbet ederiz. (mutfak masasinda yiyoruz bu arada) sofrayi beraber toplariz, sonra eşim salona geçer cocuklarla oynar, bende bulaşiklari yikarim. Çay koyarim, çay cerez eşliğinde film izleriz, sonra meyve felan yeriz, cocuklar saat 10 da uyur. Bizde eşimle mutfakta kahve yapar sohbet eşliğinde kahvemizi içeriz. Dedikodu çok yapariz, daha dogrusu ben anlatirim, eşim dedikodu fazla sevmez 😂 ama benim içimi boşaltmam lazim o yüzden dinler beni hep 😂 sonra yatağa geçince de yine telefondan bir seylere bakıp güleriz felan, sonra sarılıp uyuruz. Yani genel olarak böyleyiz. Ama yaz aylarında hiç evde durmayız, akşam yemegini yedikten sonra göl kenarina semaverde çay içmeye gideriz. Gece saat 12 ye kadar göl kenarinda otururuz, cocuklar arabada uyuyakalır, çekirdek, közde mısır, meyveler felan hiç ağzımız boş durmaz 😁 her hafta sonu da gezmeye gideriz ,gidemezsek en kötü lunaparka gideriz cocuklar eğlensin diye. Ya da aile gezmesi yapariz.
Bende evde fazla durmam zaten, sabah kahvaltisina ya arkadaşıma ya da görümceme giderim. Onlarda bana gelirler tabi. Hafta da 1-2 gün anneme gider gelirim. Bizim hic monoton hayatimiz yok, bir anımız bir anımızı tutmuyor. Eşim ne zaman kafasina eserse hadi kalk şuraya gidelim dese hemen kalkip gideriz. Gece 1 de arkadaşlarin evine gittigimiz bile oluyor 😂 ben bekarken gezmeyi fazla sevmezdim ama eşim çok aşırı seviyor gezmeyi, beni de kendine benzetti. 😂