Slaedz06
Ya sırf bu posta yorum yapmak için üye oldum. Postlarını okuyorum, lütfen sen de dön bi oku. O adam için 14 yaşından beri yani çocukluğundan beri fedakarlık yapıyorsun. Bir postta anal sex bile yaptığını yazmışsın. Neden seninle normal sex yapmak yerine anal sexi tercih etti? Cevap vereyim, çünkü bu şerefsiz erkekler sırf kızlığını bozup sorumluluk almamak için anal sexi tercih eder. Yıllarca seni böyle sömürmüş. Şimdi daha gencecik bir kadınsın, 2 bebeyle seni eve tıkamış. Ha, Kadir kıymet biliyor mu? Yok. O da yok. Gencecik, 2 bebek veren kadın yerine kim bilir kimlere gidiyor ve sen hâlâ bu adamla birliktesin. Seni aldatıyor, yine de birliktesin. Seni arzulamıyor, yine birliktesin. Ne zaman gözünü açacaksın acaba? Bir de millete akıl veriyorsun, senin için hâlâ geç değil. İstersen o adamı muma çevirirsin, kendi koluna da altın bileziğin olan bir meslek takarsın ama bu adam sana bir yüz versin, sen bunların hepsini yine bir kenara bırakırsın.
Silkelen ve kendine gel kardeşim, hiçbir erkek senden daha değerli değil. Hiçbir erkek sana bunu yapamaz ama sen izin verdikçe aldatır da eve de atar. Lütfen bunları sadece eleştiri olarak alma lütfen. Eğer senin için üzülmüyor olsam zerre umrumda olmazdı. Ama üzüldüm, gençliğine, toyluğuna üzüldüm…