Kızlar benim itarafim şu bu olay 15 gün önce oluyor biz ailecek kaynanama gittik kaldık 3 gün kaldık 3.günün sabahı kahvaltı için kayın pederim ekmek almaya gitti k.peder evde bırakmış telefonunu benim oğlum da 1.5 yaşında onun telefonunu bulmuş almış eline bı de baktım yabancı bir telefon ekranına baktım kimin diye sonra oğlumun resmi var kaynanaya dedim kimin k.pederinin dedi bende aşırı sevindim havalara uçtum anlatamam yani sonra oğlumu aldım gel dedenin telefonundan fotoğraf çekeyim seni geldi çektim ben sonra galeriye giriyim dedim şifre var klâsik 1234 buldum girdim resimlerin kötü olanlarını sildim iyi olanları dursun derken bir fotoğraf ilgimi çekti uzaktan kasanın orda bir kadın resmi çalıştığı yerde çekmiş sonra whatsapa girdim değişik isimde bir isim kayıtlı doğum tarihini anne adı baba adı falan yazmış göndermiş kadın resmi bu bir medyum ya da cinci hoca sonra medyum diyeyim ben yazıyor ki bunun gözü senden başkasını görmeyecek sana bağlanacak falan 1200 TL malzeme ücreti var ben şoka girdim görünce ağlayasım geldi hiç böyle bir insan değildi çok üzüldüm sonra ertesi gün oldu yengesi kahvaltıya çağırdı bu durumu amcasının karısına anlattım o da o kadının 70 tane evi var dükkanları vs varmış Heralde ondan göz koymuş dedi bize bunları yapcam demedi ama yine de bu kadını anlattı biz de kızdık dedi