Erkek varsa %100 abazadır. Azgın abazalar shdjdhdh
Bu uygulamada varsa…
nuryollanna merak ediyorlardıe ne konuşuyoruz diye şahsen bende onların konuşmalarını merak eder girer bakarsım ama bi yerden sonra tiksinir hemen çıkış yapardım 😂
nuryollanna Şüphelendiğin biri veya birileri varmı🧐
Enerciii ay mümkünse onların sohbetini görmek istemem , bi kere gördüm tövbe ettim😃😃😃
nuryollanna bence işi gücü olmayan yaşlı insanlardır kan akıtıyorsaaa zaar takip etme ihtiyacı duymuştur 😂
Yasak_elma yok kız aslında ama bugun bahsetmişler birinden süphelenmisler 😂
nuryollanna ya buraya giren erkek bence ergenlerdir şöyle 17-18 yaşında abazalar. Yoksa yaşını başını almış olgun erkeğin ne işi var burada.. Bu ergenleri de çok da şey yapmamak lazım🤣
nuryollanna Evet onu bende gördüm ama aslı varmiki🤔
nuryollanna Buraya gelip kadınılarin yazdıklarını merak edip okuyan insana da erkek demem ben Napiyim öyle erkeği 😏
nuryollanna hadi ya 😂😂
Enerciii Aynen haklisin canım ergenler fln okey ama evlilerin yapması ne biliyim tuhaf amaaan adı üstünde erkek işte beyni cüküyle bağlantılı olduğu için şaşırmamak gerek
Yasak_elma bilemiyorum ki
nuryollanna ben burda çok erkek olduğunu düşünmüyorum. Manasız yani. İnst var tık tok vs pek çok sasyal ağ mevcut yani buranin bir erkeğe yaşayacağı bir heyecan yok bence😂😂😂😂
etoile Sen öyle san burda bence çok erkek var şahit olduğum bir olayı ben yaziyim hatta yeni bir post açılmıştı başlığını hatırlamıyorum ilk ben girdim girmez olaydım hjdjd😂
Adam koca pislik pipisinin fotosunu atmıştı altında da yalamak istiyen varmı yazmıştı yanlış değilsem🤮🤮o yüzden fazla güvenme buraya
etoile Yaaaa😶
etoile p.ç 😂😂😂