yesilgozanne ruyam Oral yaptım, sinemada üst üste çıktık evde öyle. Yiyişiyorduk bi girmemişti. Ama tabi imam nikahımız vardı🙈
nur000 ruyam valla bizdw aynı girmediği kalmıştı bi sürekli kuytu köşelerde öpüşür elleşirdik😂 annemgilin altındaki evimiz boştu orada 5 dk içinde oral yapmıştım düğün salonu kiralamaya gittik gelirken yağmur yağıyordu kenara çektik arabayı öpüşme sevişme oral ne varsa arabanın içi buharlı nası güzeldi her yerde her an yapmışlığımız var apartman boşluğunda asansörde aklınıza gelebilecek her yerde hatta kayınvalidemgile oturmaya gittiğimizde herkes içerde oturuyo büyüklerde var biz mutfak balkonunda fik fik yapıyoduk😂nasıl cesaret ettik hiç bilmiyorum Nikahımız kıyıldı eve eşyaları getirdik 69 falan yapmıştık aşırı iyiydi
demoloji ruyam Biz imam nikahlı olduğumuz için herşeyi yapmıştık ahahhaha 😂😂 Çok şükür pişmanda değilim şuan bir tane oğlumuz var 🥹💘
Yasak_elma ruyam Ben sinemada eşimi boşaltmıstım bile adamı elleye elleye oral yapa yapa ensonunda daynama dı güüm💣🙈
Elisam2022 Sevgiliyken başlamıştık her şeyi yapmaya. Her şey ama, oral, 1 kere anal, sevisme sikisme ne ararsan var. Okul bahçesi, araba, ev,otel gibi sgsj
mavidenyoksunun ruyam oral yapardı bna 🤣 öpüşme elleşme kv gilde saatlerce sewişme baş başa kalma ama o işi pişirmeden
Pembishhatun Her boku yeşil bir hamile bırakmadı sağolsun 😅 onu da evlenince yaptı burdan kendimi ve kocamı çok tebrik ediyorum. Tövbe estagfurullah sinirim bozuldu neden masum durmadık kız biz. Eee 3 sene nişanlı kalırsan olacağı bu 😅
tub ruyam sevgiliyken basladık biz nişanlanınca otel tutmalara basladık sadece sevişirdik bi kere sokmaya denedik bayılmısım ilk defada görmedim oysakı neden bayıldıhımı bılmıyorum ama 😂😂 sonra daha deneme olmadı sadece yiyişme gizli gizli eve sokmalar gece mesai diyip eşimle gunluk ev kiralamalar filan oral bi kere denedim ondada kusmustum 😬😬
Eminos ruyam nikahim yoktu ama nisanlilik suresi uzayinca insan biseyler yasamak istiyor isten erken cikip arabada sevisirdik arkadaslarla bulusacm deyip nisanlimla bulusurdum piknik alanina gider aksam sevisirdik tek girmedigi kaldi geri hepsini yaordik arabanin icinde asiri orgazm olup disariya bosalirdi ama nikah olunca evde beraber sevismistik beraber dusa girelim diye cok istiyordu girmistik ama yine girmedi ben gerdek gecesi olsun istiyordum oyle de saygi duydu canim kocam
kahvesever Eminos her yerde her şeyi yaparken onu nasıl yapmadınız merak ettim kendinizi nasıl tuttunuz 😌 biz evlilik teklif ettikten bir iki hafta sonra birlikte olduk tutamadık kendimizi 😌 ondan sonra da her fırsat bulduğumuzda oldu yaşayacağımız eve geliyorduk ölçü alma bahanesiyle alt katta annesi bizi beklerken biz yukarda zevkin doruklarını yaşıyorduk 😂
mihriii ruyam bizde herşeyi yaptık sinemada boşalma oral anal sex sanal sex olabildiğince birbirimizi kudurtma herşey vardı ve en zevkli anlarımız o zamanlarımızdı evlenince eski tadı kalmadı 😂😂
Eminos mihriii anal nasil yapiyorsunuz yaa ben esim bazen niyetleniyor hissediyorum arkayi zorluyor sonra galiba gunah diye vazgeciyorben denemek istiyorum
mihriii ruyam eşim çok temkinliydi bide kayganlaştırıcı kullanmıştık ilk çok acımıştı ama sonra alışınca gidiyo acıması efsane bişeydi😂😂
mihriii Eminos Bazen zevkin doruklarına çıktığımız zaman oluyo bizde bizde ilk önce yanaşmıyoduk ama sonra baktık ateşimiz sönmüyo hemen yapıyoruz
Eminos mihriii peki esime desem gir arkadan diye tuhaf mi kacar hakkimda ne dusunur bi kere esim askerden geldi oteldeydik banyoda yapmak istedi askim ama gunah dedim geri vazgecti
mihriii ruyam biz aşırı zevk alıyoruz biz birazda sert sevdiğimiz için ama bunu her zaman yapmayız senede bir diyebilirim bi tadı kalsın istiyoruz
mihriii ruyam ve şuan bi aydır yapmıyoruz nerdeyse ben memlekete geldi aşırı canım isteyo dönüşte kesin yaparız yine 😊😊