Mervenurce valla ben akşam yemegi kestim eşimede makarna köfte patates salata yaptım ayran da yapsammı diye düşünüyorum 🤔
Akşama menülerde neler var
Meraktan neden kestiniz tek öğünle mi duruyosunuz
Yasak_elma teşekkürler. Biraz zor geliyo bu karnıyarık bana. Kendi rızamla hiç yapasım gelmiyo 😂ama çok lezzetli afiyet olsun
Eminos oh ne güzel afiyet şeker olsun
Mervenurce evet tek öğün hamilelikte 20 kilo aldım önüne geçemiyorum artık eşimle ilişkime Bike etki ediyor bendeki degişim karbonhidratı azaltamıyordum bende akşam yemegi kestim 😄
Rouge mükemmell 😍okudukça bende bu (🤤) emoji gibi oldum. Afiyet olsun.
Mervenurce ya çok kolay geliyor banada çok sever eşim ayda bir iki yaparım
Susunbebekuyuyo tel şehriye çorbasını kıymalı daha önce duymamiştım lezzetlidir bence tarifi verirmisiniz denerim belki
Meraktan ozmn size helal olsun çok dirayetlsinz maşallah. Peki çok zor olmuyomu
Mervenurce kıymayı kavururum içine domates rendesi sarımsak çok az salça koyarım kavururum tel şehriye koyarım suyunu eklerim tuz karabiber zerdeçal eklerim bu kadar tercih olarak maydanoz ekleyenler oluyor en son benim çocuklar yemiyorlar
Mervenurce teşekkür ederim canım❤️
Mercimek çorbası, makarna 🍝
Rouge ekşi ekşi canım çekti 🤧😂😂
Mervenurce ben kayınvalidemde olduğum için et haşlaması yapmış, bende kokuyo dedim😂😂 yemedim , aslında şuan canım ekşi yeşil zeytin, ekmek , çay istiyor , bebeler uyudu gidip yicem inşallah 😂😂
Ask_hosmus aaayy sen niye okuyorsun hamile hamile beni biliyorsuunn🥲🥲
Rouge yok kuzum için rahat olsun bı kaç gündür karnımdaki için zorla yiyorum , mide bulantım fazlalaştı şu sıra midem kabul etmiyor, bir kaç gündür ilk defa canım bişey istedi o da ekşi yeşil zeytin yedim daha demin 😂😂
Mervenurce tavuklu da çok güzel oluyor
Mervenurce alıştım aşkım ya biraz açlık oluyor ama ister istemez bide forx5 aldım çok fazla hareket edemiyorum ama en azından bişeyler yapmaya başladım
- Düzenlendi
Mervenurce 5 gündür annemde olup ye ek yapmayan ben şuan uzanmış yemeğin hazırlanmasını bekliyorm 🤣 annemin menüsü
Soğuk ayran çorbası, ızgara köfte, kendi lavaş pişiriyor şimdi, yoğurtlu köz biber ve köz patlıcan, melevcen kavurması, kıvırck salatası karpuz ev yapımı vişne suyu
Mervenurce ben yemek yapmadım. Kızımla oynuyorum. Eşimde yok. Dışardan sipariş vereceğim galiba.