Denizzzzz denedim canım ama malesef sonuç olumsuz. Ama şunu fark ettim bu kez içe önce sürdüm sonra dışa ve uyusturdu gayet guzel bir şekilde fakat uyusturmasina rağmen yani elimle dokundugumda bile hissetmezken esim tam girecek zaman yine bi itme oldu. Afedersin canım biraz detay vermiş olacam affına sığınarak ama bu kez biraz daha ilerledi gibi hissettim icine girerken. Ilk denememde olmadı ama bu kez daha çok.girdi gibi hissettim çünkü bi yere değdi gibi hissettim ve yanma hissi oldu sanki.sicak şu değiyor içinde birseye gibi acaba neden öyle oldu ki ? Ben şunu anladım canim bende baya bi zaman aşımı oldu cokca deneme sonrasi olumsuz olunca biraz psikolojikmen de etkilendim ve hala da olmayınca çok üzülüyorum o yüzden biraz zamana verecem. Galiba bende senin gibi hemen olmayacak ama zamanla olacak ben inanıyorum buna her denememde olumsuz olmuş olsa da yine de bi ilerleme oluyor hepsinde. Ben kadın doğuma gitmiştim daha önce ilk evli oldugum zaman ve o zamanlar baktiginda doktor yani elle baktı bi aletle değil ve kızlık zarım çok yakın olduğunu hiç sorun olmadığını demişti ve dün denedik, o denememde böyle bi yanma hissi oldu sence neden oldu canım öyle