Bi kaç gun önce burda post açmıştım. Eşimle asamadigim sorunlarım var ruhum sıkılıyo hergun kavga . 6 buçuk aylık hamileyim 2 buçuk yaşında da oğlum var . Hergun çok kilo aldın ayı gibi oldun iğrençsin gibi şeyler söylüyor çok ağrıma gitmeye başladı. Ve artık ortada hiç bir sorun yokken ben Bi sorun çıkarıyorum resmen konuştuğu şeyler ağrıma gidiyor beğenmiyorsan ayrılalım diyorum. Son Bi kaç haftadır sürekli ayrılmayı düşünüyorum soğudum resmen ondan geçmişte yaşadığımız şeyler de var tabi beni dövmesi falan şimdi yapsa asla durmam o zamanlar salakmışım galiba sebepsiz yere her allahin günü döverdi vurardi. O yaşadıklarım şimdi geliyor aklıma ve sürekli ayrılmak istiyorum bugün de düğün vardı beni hergun arayan adam bugün hiç aramadı ve akşam üstü geldi hadi hazırlan gidip gelelim dedi bende gitmicem dedim götune evde y..ak mı kaçtı anasını s.tigimin çocuğu dedi ben çocuğun yanında kavga etmek istemiyorum sen git dedim . Çocuğa da bu anan beş para etmez bu ana olacak kadın değilmiş vur annene dedi geldi çocuk bana vurmaya başladı yapma oğlum biz seninle oyun oynicaz falan diye kandırmaya çalışıyorum çocuğu ordan yine doldurmaya başlıyor gel evde annen seni hapis edecek ben seni düğüne götüreyim deli karıyla kalma evde falan ben çocuğa yaklaşmaya çalıştıkça cocuk bağırmaya başladı korktu benden resmen . Tamam gel hazırlıyım seni dedim öyle yaklaştı bana . Oğlumu zorla götürdü gitti . Ki çocuğa aslaa bakamaz cocuk ağlasa sen nasıl Bi çocuksun delisin sen kafanda noksanlık var Allah senin gibi çocuğu bana niye verdi gibi bagirinmaya başlar. Daha anlatacak çok şey var ama uzatmak istemiyorum karnımda Bi cocuk elimde Bi çocuk babam gilin kapısına gitmeye de utanıyorum çünkü sebep ne bumu sebep cocuksunuz siz gibi cümleler kurup eşimle barıştıp gönderiyorlar. Ama hiç huzurum da yok eşime kalsa ortada Bi problem yok ben huzursuzluk çıkarmak için böyle yapıyormuşum öyle diyor sizce bende mi sorun ?

esila48 psikolojik şiddet bunun adı benim eşimde çok şakacı acaba şakayla mı söylüyor diye düşündüm ama vuruyor dövüyor demiissin konuşmayı denedin mi

Cicikiz soylediklerinde çok ciddi çocuk doğunca 60 kiloya kadar düşeceksin en kötü 70 diyo üstüme bisey giyoyorum sürekli olmamış hiç yakışmadı ayı gibisin biseyde tam gelmiyor diyo dayak olayı 3 sene önceydi şimdi sadece kolumu elimi falan sıkar

esila48 oda yalnış. İnsan sevdiğine böyle laflar nasıl eder ya aklım almıyor keşke ikinci çocuğu yapmasaydinz anlayamadinizmi 3 yıl önce dövmüş. Bagzi şeyler de bizim elimizde lütfen kendinizi ezdirmeyin ailen kanul etmezse kadın sığınmaya git devlet var.

esila48 bence boşanmalısınız nereye kadar böyle gidicek çocuklarınız o evde böyle bir babayla nasıl sağlıklı büyüyebilirler. Ailenize gitmek istemiyorsanız sizi yolluyolarsa kadın sığınmaya gidin

esila48 kız hamilesin öyle görünmen tabiki de normal. Tam öküz bir kocan varmış kusura bakma ama. Bi konuş anlat sorunlarını rahatsız oldugun şeyleri. Zaten hamilesin kafanda sürekli bunları düşünüp huzursz olacagına konuş belki faydası olur halladersiniz

esila48 çocuklarınızı böyle bir siddetin içinde büyütmemelisiniz. Eşiniz sadece fiziksel siddeti bırakmış anlaşılan hem size hem çocuğunuza psikolojik siddet uygulamaya devam ediyor. Siz kararlı olduğunuz sürece aileniz de arkanızda durur. Durmazlarsa da kadin sığınma evleri var

rumi21 sevmediğini söylüyor zaten sürekli evlendiği için pişman olduğunu dile getiriyor . Az önce abimle konuştum anlattım durumu . Ben seni anlıyorum esinde öküz Bi insan biliyorum ama çocukların var biraz daha buyusunlr falan dedi

esila48 ona karşılık neyi bekliyorum kefeni mi? deseydiniz , ailenle ciddi bi konuşma yapman lazım hala sana git evine kocan o senin derlerse o zaman yakında gelir alırsınız cenazemi de , kimseye haber vermeden direk kadın sığınmaya git kimse bulamasın ne ailen ne o pislik

SakinRuhHali küçük Bi yerde köyde yaşıyorum burda kadın sığınma evi yok ki .

esila48 çocuklar buyunce her olayı anlayınca daha mı iyi olacak piskolojileri bozulur iyice

rumi21 aynen öyle. Zaten gidersem kimseyi aramicam çıkıp gidicem sadece

esila48 sana olan tavırları oğlunu sana yönlendirmesi hiç mi hiç hoşuma gitmedi ya saygısını koruyacak yada aile büyükleri arasında bu mesele konuşulacak

esila48 merhaba nerde yasıyorsunuz kadın sığınma evı sayfasına bakıp oldgunuz bölgede misal Ankara da kadın sığınma evi yaz illa çıkar ordan bir muhatapla mesajlaas kurtulmak istiyorum fln illaki yardımcı oluyoalr kades uygulaması olsun kadına siddet uygulaması en kotü anda bas uygulamaya polisler kapıda olur

esila48 okudukça rengim attı şok içindeyim. Eşin geldiğinde telefondan ses kaydını aç fark ettirmeden ya da eve kayıt hafızası olan küçük bebek kamerası sakla eşin fark etmesin. Boşanırken dövüyo o yüzden korkuyo deyip senden almaya da kalkar çocuğunu elinde delil olur. Korkunç bir insan eşin. Daha başka ne gibi sorun olmalı dayaktan komalık mı olmalısın oğlun büyüyünce ondan da mı dayak yemelisin? Ailenin de aklına şaşarım senin yanında olacaklarına gelinlikle çıktın kefenle gelebilirsin desinler lafı uzatmadan tam olsun

esila48 belliki adamda piskolojik sorunları var bir değil baya var
                  Bacım kendine ve çocuklarına iyilik yap
                  Polise git kadın sığınma evine götürsünler seni, başka şehirde farklı bir hayat yaşayabilirsin çocuklarınla
                  Bir saniye bile durma böyle adamin yanında inan gün geçtikçe dahada kötüye gider