..
Artık bir öğretmen değil, bir koca , bir baba değildim.. yapayalnız tek başına biriydim..
Dışarı çıktığımda havayı içime çektim, ayaz yüzüme tokat gibi vurmuştu hakettin der gibi.
Kaç saat yürümüştüm, hava kararmış yağmur hızlanmıştı.. kendimi karanlık sessiz upuzun bir yolda bulmustum. yolda benden baska kimse yoktu.. yagmur şiddetlenmiş , suları saçımdan akıyordu…
Bir iki bira alıp eve gitmeyi düşündüm.
ev hangi ev ? Artık bir evim varmıydı ki ?
Ev sahibi son bir hafta demişti..
kızım, karım , evim, mesleğim..
hersey, herseyim gitmişti.
Yanıp sönen ışıklar içinde yere yığıldım..
ölmeyi diledim…..
Gözlerimi açtığımda kapkaranlık bir yerde buldum kendimi.
karanlık, soguk, sessiz…
Sadece su sesi vardı. pıttt pıtttt..
Bu sese daha ne kadar dayanabilirdim. Benim burda ne işim vardı. Artık bütün bunların rüya olduguna emindim..
Sorular beynimi yerken kapı sesi duyuldu..
Sonrasında ise topuklu ayakkabı sesi. Hızlı adımlarla yukseliyordu ses.
Karanlıkta secemediğim bir gölge karsımda duruyordu. Kaldırın şunu diye emreetttii..
Islak bir sanldayeye oturtuldum. evet dedi kalın , boguk bi o kadarda seksi olan kadın sesi..
Konus dedi..
ben , ben ne konusayım ? siz kimsiniz?zzz
Kimmiyim diye kahkaha attı.. yakında öğrenirsin dedi..
Duydum ki küçük kızları kendine agsık ediyormuşsun? bunu artık benim için yapacaksın..
bu bir rica değil resmen emirdi.
Ben sucsuzum yapmadım diyebildim sadece.
Anlaşıldı dedi , gereğini yapın beni ugrastırmasın. Gene aynı hızla gitmişti..
gölgesini gördüğüm iri yarı bir adamla yanlız kalmıstık.
Pis pis sırıtıp yanıma yaklaştı.. Ayağa kalk dedi. söyleneni yaptım. arkanı dön,
duvara yaslan diye emretti ..
döndum arkamı, daha da yaklaşıp nefesini ensemde hissettirdi. çok pis kokuyorsun altına mı işedin diye kahkaha attı…Anlaşılan benimle eglenıyordu. Utanmıştım..
kalçamı sıkıp, şiiii sakin ol dedi…
şimdi değil…
kapıyı kitleyip gitmişti…
derin bir nefes aldım..
az önce olacakları adamın bana neler yapacagını düşünmek bile istemıyordum… ağlamak bagırmak istiyordum… çocuklar gibi avaz avaz bagırmak…
bu rüyadan uyanmayı tüm kalbimle diledim.