Girl33 Merhaba kızlar 3 aydır spiral taktım . Reglim düzensiz oldu normalde en fazla 8 gün süren regl sürem 15 kere kadar çıktı ilk hafta bir gün leke geliyor ikinci gün gelmiyor böyle böyle takı kanama gelene kadar . Sizin böyle oldu mu ? Sonradan düzeldi mi ?
Etipetito Girl33 1 yıl 7 ay oldu takali yeni yeni düzene giriyor ya çok gecikir yada çok erken.olurum ama genelde gecikir bide bol kanamalı ve çok ağrılı geçiyor
veraeyl Girl33 benim de spiralden önce düzenli ve en fazla 7 gün sürerdi reglim şimdi 13 14 gün sürüyor ve hep leke leke tam anlamıyla yoğun bi kanama da yaşamıyorum taktıralı da sanırım 1 yıl olcak bu ara çıkarttırmayı eski düzenime geri dönmek istiyorum ama kokruyorum da hamile kalırsam diye 😒
Enerciii Girl33 ben 8 ay sonra gittim çıkarttım bir ay içinde toplasan 7 gün ancak temiz gezdim gerisinde hep kanma leke kanama yogun kanama adet bu şekilde gitti doktorda 8 ay niye gelmedin belli ki senin vücut kabul etmiyor çıkartacaz dedi çıkarttı 3. Aydan sonra eger düzene girerse tamam girmezde Sürekli kanama halimde olursa doktora gitmen gerek canım sorun çıkmasın sonra
pakize34 1,5 sene oldu yaptıralı, hala aynı düzelme yok, leke geliyor adet oldum sanıyorum bitiyor 5 gün sonra başlıyor, bitti diyip duş alıyorum lekelenme yine oluyor
pakize34 normalde 28 günde ama 3 gün öncesi lekelendim bitti sonra dün normal kanama başladı bugün yine bişey yok can sıkıcı bir durum
veraeyl Birde spirali çıkardıktan sonra regli eski düzenine geri dönüyor mu ve ya dönmesi çok uzun zaman alıyo mu çıkarttıranlar var mı aranız da ?
rengarenk29 Bende aynı sıkıntıları yasadim veraeyl bir sene sonunda cikarttirdim. Normale dönmem bir yılı geçti sanırım. Çok pişmanım taktirdigima. Bütün düzenini alt üst etti. Soran kimseye tavsiye etmiyorum.
veraeyl rengarenk29 bence de düzeni çok bozuyor çıkartmak istiyorum ama kokruyorum da hamile kalırsam diye ama rahatsızda hissediyorum batıyo sanki ee zaten düzensiz adet oluyorum artısından çok eksisi var
pakize34 spiral için kontrole gideceğim, adetli iken mi gitmek gerekiyor yoksa bitince mi bilgisi olan var mı
Enerciii Girl33 bi takipte kal bakalım en son doktora git nasıl geliyorsa anlatırsın kanama sıklıgını ona göre bişey yapar