Bebegim ek gidaya gecti esim de inegi olan tanidik birinden süt getirmis yogurt yapayim diye ama yogurt mayam yok marketten ne alip kullanabilirim?
Yogurt Mayasi hazir ne kullanilir?
Yağ kullanan bilirsin cnm
hava vivo alıp kullanabilirsin migrosta oluyordu
hava şokta oluyordu ben oradan alıyorum mayam yoksa evde
Activanın sade yoğurdunu kullanabilirsin her zaman maya elimde olmuyo öyle yapıyorum gayet güzel.
demoloji airfreyde nasıl mayaladınız acaba 🌸
Ben ebebekten probiyotik yogurt mayasi aldim a sut yok bendede bekliyorum ha gelecek ha gelecek
SakinRuhHali Sütü kaynattım bir litreyi zaten ışıttım sonra bir kepçe alıp bir kasede karıştırdım toz yoğurt mayasıyla sonra tencere de hepsini karıştırıp küçük kavanozlara dağıttım kapakları kapatmadım buraya kadar biliyorsunuzdur zaten airfryeri yoğurt mayalamaya açtım ön ısıtma yapılması gerekiyor 8 dk felan. Videosunu bulursam atarım daha iyi anlarsınız 8 saat 40 derecede beklediler airfryer de sabah da kalkıp kapaklarını kapatıp dolaba attım öğlen tadına baktım çok iyiydi tam bebelere göre
demoloji oyle yapicam galiba iki kisi vardi inegi olan ikiside yok artik
hava Ben vivo probiyotik yoğurt mayası kullanıyordum kırmızı beyaz ambalajlı olan, sütünüz iyiyse çok güzel kıvam alıyor. Hiç ekşi olmuyor. Sonra hazırladığınız yoğurttan bir kaşık ayırıp maya olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Migrosta satılıyor.
demoloji ya teşekkür ederim benim airfreyde yoğurt mayalama programı yokta ondan sordum videoyu bulursanız atarsanız çok sevinirim 😍🌸
hava şok markette yoğurt mayası satılıyor. Onla yapıyorum ben.
hava activanın sade yoğurduyla mayalıyorum ben bazen çok güzel oluyor