Ya kızlar üç yıllık evliyiz nişanlılık sürecimiz de vardı bir yıl eşimle şok şükür güzel şeyler paylaşıyoruz ama oral bir türlü beceremiyorum nedeni ise midem bulanıyor ağzıma alır almaz eşim çok güzel yapıyor ben istemesem de beni mutlu etmek için çıldırtıyor resmen ama ben dişlerimi fırçalarken bile fırça ağzıma girince midem kalkıyor hemen öğürüyorum yok mu bir öneri tavsiye adama doğru düzgün bir oral yapsam bugün adetim de bitti ağdaya gideceğim 🤪 Kskshehkekskems

demetdonmez ben de çok güzel yapmak istiyorum yaa çünkü eşim çok güzel yapıyor ben de onu mutlu etmek istiyorum ama ya dişim değerse ya ucundaki zevk suyu ağzıma gelirse diye diye konsantre olamıyorum ağzıma alıp çıkarıyorum sadece 😒

Gokkusagim Birşey duymuştum tuz mu ne sürüyorlarmış dillerine mide bulantısını önlüyormuş onu deneyeceğim ama bilmiyorum 😂 Değdirmezsin korkma ben değdirmiyorum ama adam akıllı yapamıyorum öğüresim geliyor dilime değdikçe kalwjehvendks

MedavikPastam Ben çok istiyorum zaten ama layıkıyla yapmak istiyorum onun yaptığı gibi 😂 O da olmuyor işte tik olmuş bende sanırım dilime bişi değince öğürmek, normalde de midem çok hassastır kusmam ama öğürürüm akjwhejejsk

Muhtemelen psikolojik. Ağzınıza atıyorum salatalığı tüm bile soksaniz ogureceksin gibi hissettim. Öncelikle bunu asmalisin. Mesela önce bi salatalik yada muz al eline tüm halde. Onu ye, oyle bak bakalim miden bulanıyor mu yine de?

demetdonmez ben de ilk başlarda çok öğürür tiksinirdim midem kalkardı ama sonra zaman geçtikçe kendim yapmak istiyorum eşim şok artık öğrendik. Akslşaşaş 😆 bence hazır hissettiğin zaman önemli bi de normal bişi gibi düşün onu tatmin ediyorsun kendin tatmin oluyorsun az az almaya başla önce sonra gelir devamı

zmran ay bende yapıyorum o yapmıyor ilk evlendiğimizde yaptı huylandım tamama tamam istemiyorum dedim o günden sonra teklif etmedi bende söylemedim

demetdonmez kusma refleksi maalesef benim de aynı. Diş fırçasına bile öğürüyorum. Sarhoşken yapabiliyorum sadece 😄

demetdonmez benım kadar herşeyden midesi bulanan bı ınsan emınım kı yoktur ama ondan bulanmıyor çünkü ben kendim istediğim için yapıyorum ısteyerek yapılan herşey ınsana keyıf verır . O an ne düşündüğünde önemlı tabı ..

Gokkusagim ooo istemezmi çok istiyor. Ona yapmak benimde çok hoşuma gidiyor ama kendisi hiç yapmıyor ama deneyecem bi kaç kez teklif edecem bakalım