Bellaa yani siz bu memleketin neresinde yaşıyorsunuz ben çok merak ettim ya .. Zina olmuş olmuyor mu sizin bu söylediğiniz ? Peki müslüman mısınız? Eğer Müslümansanız zina yapmak günah biliyorsunuzdur.. Lütfen kendi düşüncenizi kendinize saklayın çünkü mide bulandırıcı düşünceleriniz. Burda evli olmayan kızlar var kötü örnek olmayın Rica ediyorum
Seks❤ haz alma tutku orgazm😋
Nesly ablacım valla sal bizi manyak olursun isteyen istediği gibi yaşar benim günahlarımın hesabını sen vermeyeceksin neyi kınarsan laf edersen ondan başın yanar aman aman sonra sen de kızından utanırsın😂
Nesly yahu sen kimsin ve insanları yargılıyorsun. İstersen müslümandır ister hristiyan istersen yahudi bu kimseyi ilgilendirmez. Konuştuğun kişileri dinine göre yargılıyamazsın. Sen kim ki bu kadar insanı yargılıyorsun. İslamdan bahsediyorsun ama unutuyorsunki allah hiç bir zaman bu insanı yargıla yada insan ayrı yap dememiştir
MED bunların bir kız çocuğu bir de erkek çocuğu olsa erkektir diyip “zina” yapmasına izin verir ama kızlarını dizinin dibinden ayırmazlar gülüyorum sadece ya ahahhaha
Nesly aşağılık ve aşağılama sende var bir kendine bak allahın aşkına. Eşin yapsın herkesle sen otur evinde onunla evlenmeyi bekle. Yahu sen kendini küçültüyorsun. Yok erkektir yapar yok zinadır. Sanane kardeşim herkese saygı duymak zorundasın. Bu zamana kadar nasıl farklı insanlar burda yorum yapıyorsa onlar sana sende onlara saygı duyman gerekiyor. Burda tek fark şuki sen onla saygı duymayıp yargılamaya başlıyosun. Sanane insanların orasındaki zardan
MED ya resmen benim kullanmadığım kelimelerden bahsetmediğim konulardan bahsedip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun pes doğrusu.. erkektir yapar asla demedim demem de .. elalemin zarından marından asla bahsetmedim bunu sen açtın. Eşime evlenmeden önce böyle bi soru sormaya gerek bile duymadım çünkü benim kendimden şüphem yok muhakkak Allah bunun karşılığını verecektir diye düşündüm. Sen hayırdır neden bu kadar celallendin? Sana göre bu söylediklerimde hiç mi haklılık payı yok
Nesly lafın gelişi o ben daha gencim merak ediyorsan 21 yaşındayım😂 ilişkiye giren girer girmeyen girmez tasası sana mı kaldı anlamadım ahhahahah
Nesly değer yargıları görecelidir neden herkes sizin gibi düşünsün sizin gibi yaşasın istiyorsunuz? Buradaki herkes sizin inandığınız dine inanıyor mu yada inanmak zorunda mı ki kendi dini görüşlerinize göre yargılıyorsunuz ? İnsanın kendine verdiği değer yattığı kişilerin sayısına göre veya sevgilisiyle sex yapıp yapmamasına göre mi ölçülüyor. İnanın sizin fikirlerinize sonsuz saygı duyuyorum ama siz gerçekten kırıcı konuşmak için özel bir çaba sarfediyorsunuz . Bnm özel hayatım tartışmaya açık değil o yüzden söyleyeceklerim bu kadar
Olivetti tartışmaya açık olmayan özel hayatınızı tartışmaya açık alanlarda ifşa etmemenizi öneriyorum o zaman size. Müslümansanız bu şekilde yaşamak zorundasınız ben emretmiyorum bizi Yaradan emrediyor. Ha müslüman değilim hristiyanım hinduyum ateistim diyorsanız orası ayrı. Hakaretvari konuşursanız bu şekilde cevap alabileceğinizi bilin. Ben kimseye hakaret etmedim bana edilmesine de müsade etmem
Hey sakin olun postumu tartışma postuna cevirmissiniz ben iliskide haz alma tutkulu seks ve orgazmin sırlarını sordum bu ayıp bisey degil bilgisi olan aydınlatırsa daha iyi olur😄