Kizlar guzel cekwn hemen bozulmayan öneriniz var mi limitim 10
Elektirikli süpürge önerisi
Esrarengiz2 benimki Philips . Çok memnunum.
Esrarengiz2 ben phılıps maraton serisini kullanıyorum çok memnunum aynı şekilde annemde uzun zamandır bu seriyi kullanıyor o da memnun
Esrarengiz2 Samsung
Esrarengiz2 philips çok güzel ama aşırı pahalı Karaca vantuz serisi de çok güzel en fazla 5 bin civarı
Esrarengiz2 benim ki dyson kablolu süpürge çok memnunum
- Düzenlendi
Esrarengiz2 daha bugün aldım süpürge 2 farklı yerle konuştum aynı ürünü önerdiler ben de zaten philips almak istiyordum philips marathon ultimate power cycleone 10 adı 9551 olarak mi ne geçiyor. Bir de bunun turbosu varmış o daha yeni çıkmış ama supurgenin tutma yerinde açma kapama yeri mi ne varmış onun dışında pek fark yok o kadar para vermeye gerek yok dedi. Dyson öneren de olabilir ben güzel marka olduğunu düşünüyorum ama tek dyson iyi marka gibi bi algı var ondan rahatsızım o yuzden almak istemedim sormadım bile. İleride belki şarjsız olanını alırım bilemedim ama evde normal bi süpürge olması düşüncesindeyim🙂 bu arada annem 2012 yılından beri marathon kullanıyor maşallahı var makinenin 🙂
- Düzenlendi
Esrarengiz2 philips çok iyi diyorlar
Benim Arçelik ve robot süpürgem var onu satmayı dyson almayı istiyorum 🥺
gshande çok iyi tercih. Pişman olmazsın.
Cicekliperde ben de öyle düşünüyorum 🙂 umarım öyle olur 🙂
gshande inşallah canım. Güle güle kullan 😊
Esrarengiz2 Rowenta silence force multicyclonic kullanıyorum 5 buçuk senedir, maşallah nazar değmesin çok memnunum.
Cicekliperde teşekkür ederim 🥰
Bakalim artik daha almadim dyson hemen bozuluyor mu kullan var mi
- Düzenlendi
Esrarengiz2 Philips 8049 dikey şarjlı süpürge öneririm bir yıldır elim ayağım oldu kablolum beko ondan da memnunum ama kavga ediyorduk bir süre ara verdik
İhlas aura cleanmax robot müqq müqq müqqq 🥰🥰