HurremSultan Gokkusagim ahahah benimkide önceden ince külotlu çorap ucuzdu alıp alıp yirttiriyordum😂😂 şimdi o da pahalı izin vermiyorum 😂😂😂
HurremSultan Rouge Tam alacaktım sonra kalcam kokoreç gibi gorurunur diye düşünüp vazgeçtim 😂😂 malum 75 kiloyum xbsgxbx
HurremSultan demoloji heee bak ne aldım nasıl olaayyy demi dedim😂😂 aferim kızım gençken giyin herseyi dedi😂 görümcem de 3. Bebek garantili elbise diyor😂😂😂🔥
Gokkusagim HurremSultan ahahah biz bunu hiç denemedik havalar biraz serinlesin evdekilerden giyeyim 😆
HurremSultan zehirlisarmasik kızıl kullanicam uzun süre sanırım çok begendim😁☄ birde saçım biraz uzarsa daha da iyi olur😁
HurremSultan MedavikPastam ben gösterdim gsgxjx arada gecelilerimi seriyorum nasıl ama diye😂😂😂 geçen hernes takımı gördü diyor kiz anammm sen adamı deli ediyorsun 😂😂😂
HurremSultan Askokuskom kanka kırmızı yakışır da etlerim yumuşak benim kuru değil etli etliyim😂😂😂 şimdi o vücuda boş lastik taktın mı kokoreç görünümü garantili oluyor xgsjgxhx hatta kocam zaten hep kokoreç videoları izliyor birde bununla çıkarsam kokorecim diyip götüsümü ısırır mazallahhh😂😂😂🤒🤒
safinazx HurremSultan harika olur,, bende kızılım, kırmızı gecelikler cok yakışıyor daha atesli duruyor 😍😍😍
Askokuskom HurremSultan ya dldldl o siyah da bilmiyom çok hoş gelmedi bana benim tarzım değil çok uzun onun yerine tam poponda biten bi gecelik baksan firikik fln verirsin 😂
zehirlisarmasik HurremSultan benim kaynanam da sever fikir verir vermesine de ben çekinirim bacım,yoksa sorsam ayiplamaz bisey demez daha hoşuna gider belki,hatta kendi hosuna gidip de alip getirebilir o derece 😃ama yinede bilmesin 😄😉😁