HurremSultan Nurtrhnx1 kankaaa baktım da bu ay aşırı harcamışım xgksgxjxjx 30 liralık şey 70 liraya geliyor kargoyla en iyisi dışarı çıkınca bulursam alırım yoksa Ay sonunu goremiycem bu gidişle sgajhxnx ama elbise nasıl güzellllll
Nurtrhnx1 HurremSultan Bayıldım elbisene ay banada bu tarz yakışır ha benimde boyum var bende mi baksam bunlardan 🤭😁
HurremSultan Nurtrhnx1 kanka aşırı hosss birde senin saçlar da uzun ya sende de ayrı bir güzel olurrr şu link elime bi geçse gssjgxjx çok güzel ya cidden bak bana mankendekinden bile güzel oldu 😁😁 manken çok kuru🤣
Nurtrhnx1 HurremSultan Hahhah Vala aşkım senin kadar hatlarım dolu değil ama Bi endamın var yani her türlü taşırım 😁🤭
Gokkusagim HurremSultan ay ben kocamla değil bebemle yatıyorum 😒 bir de buralar aşırı sıcak çorap vücuduma yapışır çıkmaz 😆 ama kombin iyiymiş ben olsam kesin donla giyerdim 🤣
askoyuumm HurremSultan bende hamilelikten önce çok zayıftım belim aşırı inceydi 61 cm di kalçam falan baya çekiciydim de hamilelikte 42-43 kilo aldım şimdi dana gibiyim 54 kilo olan bne 98 le doğurdum üç ay olacak 75 e düştüm sonra geri 80 oldum
HurremSultan askoyuumm 20 kilo aldığı için hergun ağlayan ben xgajxhdjf bacım ben 170 böyle 92 kilo gittim doğuma şuan 75 74 arası gidip geliyorum. Ama dediğim gibi kiloyu taşıyorum abes durmuyor 😋
zehirlisarmasik HurremSultan benim kaynanam da sever fikir verir vermesine de ben çekinirim bacım,yoksa sorsam ayiplamaz bisey demez daha hoşuna gider belki,hatta kendi hosuna gidip de alip getirebilir o derece 😃ama yinede bilmesin 😄😉😁