Kızlar sabah yıkadım daha. Şimdi açıcı yapıp boya yapsam tutar mı yoksa illa kirli saç mı olcak?
Temiz saça boya yapsam tutar mı?
- Düzenlendi
sureleddin tabii ki boya tutar. Yagli saca boya yapılma sebebi saci koruması. Saçınıza sac bakim yağı surup üzerine boya yapabilirsiniz yipranmamasi için. Daha fazla yipranmamasi için 🙂
Aaa şimdi fark ettim temiz saca açıcı yapmayın, kirlensin ya da yağ sürün ama bekleyin bi kac gün bence
gshande çok teşekkür ederim 💕 2 kutu açıcı aldım. Bir videoda saçı açıcının yakmaması için içine saç kremi sıkıyodu. Sizce sıksam açıcının etkisi gider mi
gshande düzenlenmiş halini yeni okudum 😂 az sabredeyim bari
sureleddin etkisi gitmez ama sac kremi sac dökülmesi yapabilir dibe surulmuyor ya hani sac uçları için hazırlanmış bi ürün. Kirlensin öyle sac derisini kormus olursunuz hem de sac diplerini
sureleddin Kırlı saç olması saç diplerin açıdan etkilenip tenin yanmasın ve saçının çok yıpranması için kuzum
sureleddin ben yaptım çok da güzel oldu😂😂😂 🔥 kızılına boyadım 😁😁🤤
HurremSultan 2 gün bekledim ekstra küllü sarıya boyadım ama o renk olmadı hdkdjdkd yine de çıkan sonuçtan memnunum bundan sonra sarıdan ilerliycem jdkdkd
sureleddin saçını sapsarı açıp kızıla boyayan ben🤪 bundan sonra gercek hayatta da hurrem olucam🔥😁
HurremSultan kdjdkdjdk şuan saçım kızıla da yakın acaba radikal bir kararla ben de mi hürrem olsam hfmdkd
sureleddin çok iyi ya ben aşırı beğendim 😁😁