- Düzenlendi
Kızlar “s2ken yaranır” diye bir söz var bilmem bilir misiniz. Ben bundan sonra onu yapıcam. Neyse konuya gelecek olursak geçen hafta benim doğum günümdü. Birkaç kişi haricinde kutlayan olmadı. Eskiden de cok hatırlanmadığı icin doğum günümün kutlanmasına tamamen karşıydım. Her neyse , o gün yani doğum günümde dısarı filan cıktık pasta yedik. Sonra da canım gönderi paylaşmak istedi. Buraya kadar ok… Gören birkaç kişi kutladı. Kutlayan tayfa yakın arkadasım kuzenim filan. Asıl kafama taktığım, sürekli görüştüğüm kişiler , zamanında doğum günü bile yapmıştık kendisine, ne bir mesaj, ne bir arama hicbir sey yazmaması açıkçası gücüme gitti. Kuzenlerimle aramda 20 gün var, onların doğum gününü kutladım wp grupta akrabalar da vardı. Ben söylemesem kimsenin aklına gelmeyecekti belki (keske söylemeseydim kafamı skeyim). Ulan sen ki bi doğum günün kutlu olsun, yazmak bu kadar mı zor ben anlamıyorum. Diğer arkadaslarım dediğim insanlar da aynı sekilde. Abartmıyorum neredeyse yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmez diyecek kadar samimiyiz yani. Daha doğrusu samimiydik , artık bulusmalara olsun, doğum günü vs seylerine gitmeyi ve sık sık görüsmeyi asla düsünmüyorum. Demek ki arama mesafe koymam gerekiyormus. Kutlayanları not ettim onun harici kimsenin doğum gününü bundan sonra kutlamayacağım. İnsanlardaki fesatlık bitmediği sürece bu böyle gidecek. Ve sırf fesatlıktan baska birşey değil. Eminim buna. Sizin basınıza geliyor mu böyle seyler ne yapıyorsunuz?