• Muhabbet
  • Bu sefer anladım sorun tamamen bende…

Kızlar “s2ken yaranır” diye bir söz var bilmem bilir misiniz. Ben bundan sonra onu yapıcam. Neyse konuya gelecek olursak geçen hafta benim doğum günümdü. Birkaç kişi haricinde kutlayan olmadı. Eskiden de cok hatırlanmadığı icin doğum günümün kutlanmasına tamamen karşıydım. Her neyse , o gün yani doğum günümde dısarı filan cıktık pasta yedik. Sonra da canım gönderi paylaşmak istedi. Buraya kadar ok… Gören birkaç kişi kutladı. Kutlayan tayfa yakın arkadasım kuzenim filan. Asıl kafama taktığım, sürekli görüştüğüm kişiler , zamanında doğum günü bile yapmıştık kendisine, ne bir mesaj, ne bir arama hicbir sey yazmaması açıkçası gücüme gitti. Kuzenlerimle aramda 20 gün var, onların doğum gününü kutladım wp grupta akrabalar da vardı. Ben söylemesem kimsenin aklına gelmeyecekti belki (keske söylemeseydim kafamı skeyim). Ulan sen ki bi doğum günün kutlu olsun, yazmak bu kadar mı zor ben anlamıyorum. Diğer arkadaslarım dediğim insanlar da aynı sekilde. Abartmıyorum neredeyse yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmez diyecek kadar samimiyiz yani. Daha doğrusu samimiydik , artık bulusmalara olsun, doğum günü vs seylerine gitmeyi ve sık sık görüsmeyi asla düsünmüyorum. Demek ki arama mesafe koymam gerekiyormus. Kutlayanları not ettim onun harici kimsenin doğum gününü bundan sonra kutlamayacağım. İnsanlardaki fesatlık bitmediği sürece bu böyle gidecek. Ve sırf fesatlıktan baska birşey değil. Eminim buna. Sizin basınıza geliyor mu böyle seyler ne yapıyorsunuz?

nuryollanna çok haklısın aslında bu olay senin fazlalıklardan arınman için vesile olmuş bende etrafımdaki fazla kalabalığı bu gibi olaylarla azalttım şimdi az öz kişiler kaldı ben doğum günümü paylaşmam her sene unutmadan kutlarlar değer verene değer ver yoksa yorulur ve üzülürsün

nuryollanna

Bence böyle şeyleri düşünüp yük etmeyin kendinize. Sizin içinizden gelmiş kutlamışsınız, onlar sizin kadar düşünceli olmayabilir. Benim için önemli olan, önemsediğim insanların kutlamasıdır. Eşim, ailem ve en yakın birkaç arkadaşım. Arkadaşlarım unutsa da dert etmem, “insanlık hali” der geçerim. Siz de yük etmeyin kendinize, canınız böyle şeylerden daha kıymetli 🥰

melebek unutması mümkün değil görüyor snap atıyorum gönderi paylaşıyorum. Asla kutlamam ben bir daha.

Afrodit Sağol canım teşekkür ederim 🥰 Yani nice senelere demek bu kadar zor mu aramalarını beklemem ama bi mesaj cok mu zor geldi yani anlamıyorum

nuryollanna aynısı oldu unutmadığını da biliyorum ama bilerek bir doğum günün kutlu olsun bile demiyor insanlar, ona göre davranılacak çokta lazım değil gözüyle bakıyorum artık herkese

Benim doğum günümü sadece eşimin kutlaması yeterli benim için çok yakın bir arkadaşım, kendi annem babam ve eşimin aileside her zaman kutlarlar sağolsunlar diğerleri pekte önemli değil

nuryollanna sizi o kadar iyi anlıyorum ki….Hep değer verdiğim insanlar tarafından değersiz hissettim.İnsanlar çok nankör ve acımasız düşüncesiz.Şu hamilelik döneminde o kadar insandan nefret ettim ki anlatamam.Cidden insana çok değer vermeyeceksin.Sadece şunu anladım aile dışında herkes yalanmışş….Ben hayatımda olan kişileri azaltmaya başladım en güzeli en iyisi bu şekildeymiş..

nuryollanna doğum günün kutlu olsun aşkım. Şahsen doğum günümde paylaşım yapmam. Cevremin doğum gününü de onlar paylaşım yapmadan kutlamam. Sadece en yakın çevrem eşim anam babam falan kutlasın diye beklerim. Hatta sadece eşimden beklerim 😁 oda solsun hiç kutlamaz xhsjxjdjd bu sene dedim sen evden gidiyorsun ben kızlarla parti yapicam gece 😂😂😂 öyle yani kimsenin kutlamasını beklemem eşim kutlasa ve unutmasa kafiii

nuryollanna başıma geldi….. hemde bugün yani zaten takmayı bırakmıştım postunu görünce yorum yapıyım dedim bu arada doğum günün kutlu olsun iyi varsın takma sende sal daha fazla kıskanıl

Ay ben de böyle şeylere çok önem veriyorum ya. Ben yapıyorsam karşı taraftan da bekliyorum illa ki. Mesela sürekli ben arayayım sürekli ben yazayım onu da sevmiyorum. Sırayla olur yani ya da 2 kere ararım yazarim 3.ye aramam da sormam da. O ararsa konuşurum aramazsan öylece biter arkadaşlık. Ben de biraz kinciyim maalesef . İnsan verdiği değerin karşılığını görmek istiyor, oyle yapan insanları çok da önemseyip hayatimizda tutmanın gereği yok diye düşünüyorum

bitterdelisi24 ya inan ki bi kutlu olsun demelerini bekledim. Bu beklediğim kişinin doğum gününü her sene kutladım ve pasta bile yapmıştım