bitterdelisi24 etoile erkeklerden kesinlikle wampir günlüklerindeki damon benim :)) kadınlardada sadakatsiz cansu dere 🤣 cok soğuk dururum dışardan ama pamuk gibi kalbim var 🥹🥹
MedavikPastam etoile Kızılcık şerbeti Kıvılcım. Düşüncelerimiz hepsi aynı. Ama Kıvılcım çok önyargılı, insan seçici biri ama ben asla öyle biri değilim. İnsanları giyimine, dinine göre ayırmam. Herkesle dost arkadaş olurum.
etoile MedavikPastam ahhh kıvılcım ahhhh. Ama kıvılcımin önyargılı oluşu zaten onun karakteri ben alevi daha bi beğeniyorum karakter olarak havaiiii😂😂😂
Yasak_elma etoile Kiralık aşk Defne olmak isterdim yada yasak elma Yıldızz👸🏼Erkeklerdende gene kiralık aşktaki Ömer olmak isterdim adam çok yakışıklıyaa😋😍
TombulHatun etoile Bihter Ziyagil olup Behlülle olmak hiç fena fikir değil ilk aklıma gelen isim bu oldu 😂😂😂
Enerciii ESMERBOMBA_ kız yorumum bitti gönderdim senin yorumu gördğm 😂😂 aaa ne hoş bihtere benzemen çok büyülü bir kadın
Enerciii etoile BİHTER ZİYAGİL . Aşkını yaşayamamış Ama aşkı için kendini feda Etmeyi göze alabilen biri ( behlül değsin veya değmesin bu aşka Bihter zaten kendi duydugu Ölümsüz aşk için feda etti kendini Yoksa zaten behlülün yüzüne sen korkaksın demişti ) 😂el fatiha bihterime
TombulHatun etoile çocukluk aşkım Behlül be 😂 ben böyle deyince eşim hemen diyorki benim askerde lakabım behlüldü diye bende hemen niye sende mi Behlül gibi çapkındın diyorum susturuyorum pis kıskanç 😂😂😂