etoile Istediğin patlıcan tavuk olsun 😎
Ama sen yine de çok az yap deneme amaçlı yapacağın için fazla yapma 😂

Ezogelin çorbası
Tel şehriye pilavı
Tavuk ciğeri vardı dünden kalanlar yiyemedik pasta yaptım
Mantı makarnaya kıyma doldurucam simdide

Fırında tavuk patates yanina salata içecek.
    Pirinç pilavı da yaparım normalde ama sonrasında viski içecek benim adam arkadaşlarıyla. Karnı şişerse yemekten kiziyor sonra cok yemek yapma icemiyorum diye 😀

Bende dolma yapayim bari yanina ne yapsam acaba

askokuskomm valla bugün çocuğa oda yapmakla meşguldüm o yüzden pilav üstü döner var sadece

Askkadini patlıcan ve tavuğu yanyana hiç kullanmadım şahsen. Bir de tavuklu karnıyarık çok normalmiş gibi hiç mi yaomadiniz diyorsun 😂😂😂😂😂

askokuskomm Fırında sebzeli köfte,mercimek çorbası bide pilav yaparım yanına

Çökertme kebabı yaparım çorba salata tamam 😂

Niye menuleriniz bu kadar zengin 😇

Askkadini kız tavuklu karnıyarık mı olur 😂 ben tavukla patlıcanı hiç birlikte kullanmadm ya bana göre patlıcanın yakışanı et yada kıyma denemediğim için tadını bilemiyorum

Kayınvalidemin buzlugundan ciğer tava çalmıştım 😂 onu ısıttım, yanına patates biber kızarttım oldu işte 😂 Kayınvalidemin buzlugu ❤️ ben

Kızlar bana bir yemek önerebilir misiniz? Böyle pratik olsun çok zamanı mı almasın. Zahmeti ve masrafı az olsun. Kolay bulunan ürünlerle yapılsın. Ama böyle yediğimde lezzeti beni diyardan diyara götürsün. Aynı anda farklı bir kaç tat alayım. Ama tatları beni rahatsiz etmesin birbirinin önüne gecmesin. Dokusu yumuşak olsun. Birde kilo yapmasın mümkünse yağ yaksın ama aşırı doyurucu olsun. Böyle bir yemek arıyorum😂

etoile beyti kebabı olabilir kolay güzel kabak sandal yaptım. Bugün oda güzel kabak sağlıklı