nur7727272 Kızlar sinir oluyorum eşime hastaneye gidelim diyorum yok ilişki 5 dk sürüyor bir şey anlamıyorum normal diyor araştır öyle gel diyor normalmi bilmiyorum erken boşalıyor ben yarıda kalıyorum artık iyice sinirlerim tavan yaptı
Bosunadelirmedik nur7727272 araştır öyle gel ne demek ya normal olan kısmı düzenli cinsel hayatı olan erkeklerin evet erken boşalma durumunu yaşamaları ama çözüm bulmaya yanşmamaları normal değil. Tavrı hoş değil
Enerciii nur7727272 araştırmaya gerek yok uygulamada ki 10 postun 3 ü bu konu zaten göster görsğn😂😂😂bizde var o dert 😂
aycn92 nur7727272 hiçte normal değil . Normal olmadığı gibi eşinizin kendini buna inandırmasıda anormal bir durum 🙈 Biraz üstünü örtmek istiyor gibi
nur7727272 Bosunadelirmedik Gururuna dokunmuş beyefendinin sanki kötü bir şey dedim bencillik yapıyorsun sadece kendini düşünüyor sun dedim asla gitmiyor hastaneyede
Bosunadelirmedik nur7727272 zaten konusuruz komusuruz anlamazlar, umursamazlar. Ama oraya laf edince aslan kesilirler. Çok hassaslar. İş erkekliğe gelince her şeyi fazla dikkate alırlar
Meraktan zevk aldığı her an boşalması normal ama 5 dk nedir kendini tutmayı sexe devam etmeyi beceremiyorsa normal değil erken boşalma sorunu var ama kabul etmiyor anlaşılan
Pembishhatun Ay sinir oluyorum erkeklerin şu hareketine.. Böyle durumda ceza olarak böyle dildo filan alacaksın sonra o boşalınca gözünün önünde kendini tatmin edeceksin görecek gününü..
Meraktan Pembishhatun gerçekten çok mantıklı araştır gör demiş ya araştırdım bu çözümü buldum der en azından😄belki o zaman yetersizligin sebebinin kendisi olduğunu anlar
Pembishhatun Meraktan kız ama gerçekten bu ne kabullenmemezlik erkekteki.. Geçen bir arkadaşımın da eşi çocuk istiyormuş kadını doktora götürmüş kendi gitmemiş neymiş bişeyi yokmuş kibire bak gerçekten iyiki eşim böyle değil 😃
nur7727272 nur7727272 Burda ön sevişmeleri okuyorum hayret ediyorum benim yaşadığım hic bir şey diyorum gerçekten
HurremSultan Pembishhatun benimkide öyle dedi inad edip ikimizi birden götürdüm bende sorun çıkmadı onda sperm hareketi azdı. O ay hamile kaldım ama yinede havası söndü 🤪🤪 erkolar pipi için kendilerini öldürecek yaa
rumi21 nur7727272 bende de aynı sorun var 5. Yılımız doldu hâlâ bir çözüm bulamadı sex sırasında boşaltamiyor beni yarıda kalıyorum soğuyorum sonra sexten
Pembishhatun HurremSultan oh iyi olmuş ders olmuş. Bende eşimi h bir doktora götüremiyorum bir orası için gidiyor hep böyleydi çok kıymetlidir onun için 😅😅