Meraktan HurremSultan temiz oluyor genelde ara sırada yıkattıgım oluyo Ön sevişmede mıncırma olmazsa olmaz bende öyle kuduruyorum 😄 Çoğunlukla duş alıp geleyim diyorum ki şu yaz günlerinde günde iki üç defa suyun altına giriyoruz zaten Utandığım bi istek olmadı ama hala sex dışında muhabbetini yapamıyorum utanıyorum sex anında istediğim bişey varsa söyleyebiliyorum sadece normalde de bu muhabbetleri yapabilsem gün içinde kudurtmaya iyi olur ama yapamıyorum
HurremSultan Meraktan as kendini aşş utanma yok şöyle böyle yapsak gece özledim seni kocam deeee tut eline all bu varya bu de iyiji var 😂🤣
Sedaa HurremSultan -Eşim her zaman temiz olduğu için gerek duymam😅 -prezervatif olmazsa asla yapmam diyorum 😂 -Her an hazırımdır, hiç direnmem 🤣 -Cinsellik açısından hic utanmam ama dişlerimi fırçalamadan eşim öpüşmek istediginde acaba ağzım kokuyor mu diye çekinirim biraz 😂
HurremSultan Sedaa prezervatif hiç sevmiyorum kanka yaaaa siz nasıl yapıyorsunuz 😶😶 pipi hissi kayboluyor gibi geliyor jgejdtstjd eşimde çok sıkıyor diyor yapamıyor zaten adam 😂😂😂
zehirlisarmasik HurremSultan arada iyidir ya kadın dediğin hem utangaç masum,hem ateşli olmalı kskwkwkmwmwmwm
Elisam2022 1-Yikamak zorunda değil, her gün duş alıyor zaten. 2-Olmazsa olmazım yok her türlü bam bam bam 3- Yaparim zaman mekan fark etmez 4-Utanmam yok 10 sene olmuş neyden utanayam 😀
HurremSultan etoile kiiizzz bizde randevu sistemi ile çalışıyoruz 🤣🤣 2 çocuk olunca tuvalet bile randevu ile oluyor 🤣🤣
erman HurremSultan kız valla çokta temiz bi adam ama ne biliyim böyle içim bi tuhaf oluyor asla midem kaldırmıyor 😂😂 bir iki denedim yogun kusmalarla bitti.. ha belkide ben hamileyim suan ondam kaynaklı doğumdan sonra yine denerim belkiiii😂😂
Sedaa HurremSultan iki cocuk arka arkaya doğurunca mecbur kullanmak zorundayiz 😂😂 hap bana yan etki yaptigi için kullanamiyorum. İğneler hormon bozuyor deniyor, spiral taktirsam korkuyorum 😂 en iyi çözüm bu😅 3 seneden fazladir kullaniyoruz, bütünleşti artik 🤣 ilk başlarda garip geliyordu ama şimdi alıştık. 😁
Meraktan HurremSultan izin vermiyor ki konuşmama öküz gibi davranıyor en ufak yanına gitsem hı ne oldu sapık diyo daha biley diyemeden 😄bakışımdan anlıyor daha renkli olmama izin vermiyo
HurremSultan belladonna auuuy çok şey kaybediyirsunuzzzzz oral ilişkiye can katıyor kan geliyor kaann
HurremSultan Pembishhatun ayy keşke benimkide hep yapsaaa 🤤🔥 aşırı zevkli yaaa kontrolü altında böyle hafif Hard ama aynı zamanda aşk dolu🤤🔥🥰
Pembishhatun HurremSultan tamam bacım yeter senin kocan yanındadır benim ki değil 😅 kocamı özledim son 3 gün sabır diyorum 🫢🫢😁😁
aykirikadin Fantastik Sultanim…🤤🔥 Yikamak zorunda değil, her gün duş alıyor zaten.🔥 Fantezi olmazsa asla yapmam diyorum 😂 Her an hazırımdır, hiç direnmem 🤣 Utanmaz arlanmaz .🔥
HurremSultan aykirikadin ooo kanki sen benim yapmadığım ne fantazi yapıyorsun çok merak ediyorumvzgzhxjxbx
TombulHatun HurremSultan her an temizdir zaten ne zaman istersem çıkarır öperim yerine koyarım 😂 olmazsa olmaz tek şeyim prezervatif sanırım 😂 her an hazırım o an adamı bırakıp duşa girer miyim 😂 ben arsızım azcık hiç utanmam ne utancam 😂
HurremSultan belladonna kiz birsey deme ne yap biliyor musun gece temiz bir duş al oranı güzelce yıka bugün de bool su iç baharatlı vs yeme baş tatlıyı zsxxdksbx akşam esin yatağa uzansin sende yanına geç otur eşinin pipisini okşa vs. Ama popon eşine dönük olsun güzel de bir tanga vs. Giy zaten insan olan sen ona bireyler yaparken oda sana yapar. Sonra da işte gafil hafif yala öp ucunu bakalım ne tepki verecek belki alıp üstüne koyar seni 69 a döner iliski😋