happymom2561 HurremSultan 1-temizliğinden emin olduğum için yıkatmam ama emin olmasam da o an gözüm bunu görmez😍 2-her türlü yaparım 3-yaparım hatta anlık olanları daha çok severim😍 4-oral yapmasını isterken utanırım ama keşke hep yapsa diye de beklerim🫠
Elisam2022 Elisam2022 Böyle sorunca geçen biri geldi aklıma birine yaş sormuş diye erkek diyorlardı hemen 😀
etoile Elisam2022 kız ne alaka yaştan ötürü değil. Ben erkek olduğunu düşünmüyordum ama. Farklı şeylerde soruyirmus ama en çok yaşı soruyordu. O da az çılgın değildi misafirlikte fik fik yaparmış 😂😂😂
Meraktan etoile olumlamayla ugraşmadım aşkım direk dedim düzeliceksen düzel düzelmiceksen söyle dedim niye terk mi edeceksin beni diyo hatsiz başı agrıyormuş konuşmak istemiyormuş herşeyin üstünü kapatarak çözülmüş gibi davranıyor
Elisam2022 etoile Hee sen miydin herkese yaş soruyor diyen unutmuşum bak onu 😀😀 ay ne bileyim bu ara herkes şüpheli durumda valla ben bile kendimden şüphe ediyorum sabahtan beri sizin yüzünüzden qgsjdgdj
etoile Elisam2022 ben bir tek senden şüphelendim. Başkada kimseden suphelenmedim. Dedim bir jadin bu kadar açık seçik konuşamaz 😂😂😂😂
Elisam2022 etoile Ya hala şüphelendim diyor 😀😀 kız cidden neler neler yazıyorlar burda benden beter. Üzüm üzüme baka baka. Benim zaten içimde varmış, buraya gelince iyice azıtmışım demek ki 🤭
HurremSultan yesilgozanne of ya xjskxjdd okşayin yiyin işte bizi demi ama niye komut bekliyorlar kiiiii
etoile HurremSultan yok kız. Onun bir kaç yorumuna denk gelmiştim😂😂😂 s.k beni sok bana buna benzer kelimeler. İçimden dedim noluyor noluyor 😂😂😂😂
etoile HurremSultan birde o sevgiliyken birlikte olmuş pek kadın olduğuna ihtimal vermedim o yüzden 😂😂😂
Elisam2022 etoile Allahim yaa sevgiliyken birlikte olan tek biz miyiz kac kisi yazmıştı orda hatırladım o postu 😀