ayyynoluyonoluyo 4.50 ay oldu doğum yapalı, vajinal koku neden olur ? Nasıl geçer ? Bilgisi olan var mı ? Doğumdan sonra doktora hiç gitmedim doğum çok zor geçmişti travma gibi oldu resmen doktor fobisi oluştu 😑
cileklidondurma ayyynoluyonoluyo ilk zamanlar koku normal ama 4 bucuk aylik diyorsun kesinlikle normal değil enfeksiyon kapmış olabilirsin mutlaka git aksatma çok çok onemli
Avakadobuu ayyynoluyonoluyo benimde öyleydi doktora gittim bişey cikmadı çok şükür nioli yağ aldım onu kulanıyorum koku falan kalmadı sen yine de neolur olmaz doktora bı görün
Sahra5 ayyynoluyonoluyo doktora git bence enfeksiyon ola bilir canım zaten doöumdan 1 ay sonra bana doktor gelmemi söyledi gittim 3. Ayında yine gityim falan ben çok korkuyorum ya hastalanmaktan git doktora bence enfeksiyon akıntı falan da varsa yoksa bile git doğumdan sonra mutlaka gitmen laızm
Ebru-20 Benim koku vs olmadi Dogum dan sonra Ama bi doktora gitmen gerekiyor ki baksin. Benim de ilk dogmum zor gecmisti ic dis yirtildi piskolojim cok bozulmustu iliskiye bile zor girdim Ama gitmen gerekiyo önemli bisey olmasin
ayyynoluyonoluyo Avakadobuu nioli yağını duymuştum ama nasıl kullnıyosunuz nereden alınıyo ve marka olarak hangisi iyi acaba
Avakadobuu ayyynoluyonoluyo hergün iç çamaşırıma iki üç damla damlatıp giyiyorum Trendyoldan aldım Esra ezmeci nioli yağını kulanıyorum bütün yağları saf temiz içerikli
kanalize ayyynoluyonoluyo peçete veya günlük ped çok sık kullanıyorsanız havasız kalıyor olabilir evde arada etek elbise vs altına çamaşır bile giymeyin hava alsın yada çamaşırı sık değiştirin peçete günlük ped kullanımını azaltın