Çocuklu kızlarım ev işlerinizi nasıl hallediyorsunuz evinizin temiz düzenli kalması için nasıl bir rutin oluşturdunuz ben batağa girmiş durumdayım aydınlatın lütfen🤦🏻‍♀️

Valla bazen ilham perilerim geliyor 7/24temizlik yapmak istiyorum yapamiyorum tabi ki. Bazen de amann bosver diyorum. Genel olarak 2 güne bir sleepy yüzey temizleyici ile toz alıyorum pratik oluyor. Her gün robot süpürgeyi acıyorum. Kendim haftada 1 anca evi supurup silebiliyorum. Her gün tuvaletleri ve lavabolari yıkıyorum. Ocağı kirlendikce 2 güne bir siliyorum. Cam silme yapamiyorum çocukla maalesef onun için de bi yardımcı çagıracağım sanirim su kara sinek mevsimi bitince

Elisam2022 ne güzel bende kızımdan fırsat bulup tuvalete girdim yeni 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

sadmom bak şimdi sabah kalkıyoruz kızımla sanırım başka birisinin postunda da yazmıştım 😂 ilk önce yatağımızı taopluuorum ilk önce kendiminkini sonra kızımn yatağını sonra kızımın altını değişip banyo yaptırıp yemek yedriyorum o arada da kendim kahvaltı niyyetine birşeyler yiyiorum kahvaltı yapmamaya çalışıyorum şekerim çıkıyo sonra
        Kızımı uyutup evi topuyorum çamaşır varsa makinaya atıyorum tabi bütün bunları yaparken bazen yüzüme maskeler falan da yapıyorum ama bazı günleri sırf bakıma da ayırıyorum sonra kıızm uyanıyo biraz oyun oynayıp yemek yapıyoruz beraber beraber yemek yiyoruz sonra yine oyun falan derken öyle geçiyo sonra akşam üstü parka iniyoruz bebişimle birkaç saat dolaşıp gelip eşime seveceği bişeyler hazırlıyorum her yemeği yemez sevmez kendisi😂😂😂 o arada kızım uyumuş oluyo sonra eşim geliyo isten kızım da uyanıyo beraber yemek yiyoruz kızımı babasına bırakıp mutfağı topluyotum sonra beraber oyun kıızmın uyku satti en son ben banyoya gidip duş alıp gece bakımımı yapıp uyuyorummmmmmmmm

sadmom Ben de yapamıyorum ki. Evi zar zor supuruyorum habire süpürgeyi kapatıyor. Tuvalet lavabo yıkarken kapıda bekliyor yada yanımda oturuyor gelip. Toz almayı o uyurken yapıyorum hızlıca zaten. Yemegi de o uyurken yapmaya çalışıyorum genelde. Çamaşır her gün olmuyor. Robot süpürge elim ayağım. Cam silme 0 ama bende de maalesef. Kac aylık bebis?

Elisam2022 😂peki benim bunları her gün yapmam
            Ama bak camı silmiyorum şimdi onu yalan demim çünki çok yüksek ve ben silemiyorum başım dönüyo ama işde tuvalet lavobo temizliği zaten her gün yoksa kirler birikir orda
            Neticede her gün yıkanıyoruz o kevetde her gün çamaşır suyuyla silerim ocağı günde birakç defa siliyorum aslında her bulaşık yıkarken siliyorum el alışkanlığı 😄😄😄

Elisam2022 sen akşamdan günü planda deftere yaz bence ben akşamdan düşqnüyorum şunu yapıcam diye öylede direk plana uygun gidiyo işler tabi her zaman bazı aksilikler ola bilir ama neticede işi de senden başkasl yapmıcak ki yine sen yapıcan

Elisam2022 aa gprdümm😁 ama ardle yazmış sana özelden yazdım diye o yazdı diye ben de yazmafım 🥲

Sahra5 ay ne güzel mis gibi rutin peki bebeğin kaç aylık ne zaman düzene oturdu işlerin

sadmom 11 aylık 🌸 doğum sonrası deprosyandan çıkar çıkmaz😂😂😂😂😂😂😂

sadmom gereksizce her gün oyurup ağlıuorum ve herkese sinirliydim herkesi parçalayasım falan vardı 🤣🤣🤣 işte o geçtikten sonra tahminen 2 aydan falan sonra geçti ben daha da normalleştim kendime bakmaya başlafım ki bu aralar baya çoşturdum bu arada hamilyem kendime bakım yapmaya yeniden başlayınca özgüven ve enerji tavan yaptı ben de iyce sardım ev temizliğine bebektün önce de böyleydi ama şimdi abartığımı düşünüyorum 🤣🤣

sadmom bu arada tırnakalırımı kısatdım ve nerdeyse bütün harfleri yanlış uasızuorum aff edersin😄

Sahra5 darısı bana olsun canım enerjin çok güzel umarım benim de bu günlerim hızlıca geçer ❤️

Sahra5 Valla o kadar ugrasamam kiz bu dünyaya bir daha mı gelecem😀

Sahra5 Orası öyle aslında ama benim kızın düzeni yok hala maalesef. Bazı günler 2 saat uyuyor gündüz bazen 45 dk. O uyanikken nerdeyse hiç bir şey yapamıyorum. Günde 1 kere uyuyor zaten. Planladigim şeyleri yapamazsam sinirlenirim bu sefer bej 😀