Kızlar kaynanamla beraber yaşıyoruz.ilk günden beri herşeyime karıştı eşimle benden çok ilgilenmeye çalıştı kendisiyle beni kıyasladı hamile kaldım dünyanın işini yaptırdı yardımcı olmadı doğum yaptım yine aynı ve üstüne kırkım çıkmadan kocasını başıma bırakıp 1 günlük uzaklığa kızının yanına tatile gitti. Bizim yazlık ve kışlık evlerimiz var kışlık olan eşimin adına ve benim eşyalarım serili. Kaynanam aylardır herkesin önünde diyor ki ben kışın oraya gitmiyorum. ( yazlık evde kışın kalmaya Uygun değil) herkesin önünde böyle diyir ve insanlar da haliyle gelini istemiyor bı kötülük mü yaptı diye düşüncekler . Neysee ben eşime en baştan annesinin yaptıklarını anlatıyordum ve eşim her defasında anasını haklı buluyordu yok annem iyi niyetlidir annem öyle kötü düşünmez öyle şey yapmaz diyip dururdu. Neyse bugün eşimle kayınpederi konuşurken dinledim. Eşim babasına diyordu annem herkesin önünde böyle diyir insanlar eşimi haksız gorecek, annem herşeye karışıyor yönetmeye çalışıyor eşim sizin etrafinizda dört dönüyor annem niye böyle yapıyor o bize karışıyor müdahale ediyor annem eşim gibi gelini bulamaz, annem yalan da konuşuyor ben annemi böyle bilmiyordum. Eşim iyi bir şey yapsa annem kıskanıyor kendiyle kıyasliyor eşimi onun kızıdır hoşuna gitmesi gerekirken kıskanıyor dedi. Ve dediklerinde haklı gerçekten ben bunları duyduğuma çok sevindim çünkü şimdiye kadar eşim annesini savunurdu. Annesini iyi görürdü hep bunların farkında olması çok mutlu etti beni Allah’ıma çünkü hep dua ettim.. kayınpederim de eşimi doğruladı haklısın ben herşeyin farkındayım dedi