Eşim hep kendisine oral yapmamı ister sabaha kadar yap hiç bıkmam en sevdiğim şey bu der. Buraya kadar tamam sorun yok, ama hep bana hep bana ister. Diyorum sende beni okşa öp kokla vs boynumu sadece 1 dk öper o kadar, kendisine sorduğumda okşamaktan nefret edermiş hiç sevmezmiş. Hatta geçenlerde söz vermişti okşayacağım diye, ama bugün okşamayı sevmediğini söyledi. Afedersiniz bugün duş aldım eşimin yanına gittim öptüm pe***i okşadım o ara dedim sende beni okşa niye okşamıyorsun, ya sürekli bahane ülte sen duş aldın pis olmayalım felan yok ben okşamayı sevmiyorum. O ara işte yala benimkini felan dedi kafamı zorlamaya çalıştı. Bende sen bana yapmıyorsan bende yapmıyorum dedim. Döndüm arkamı. Kızlar bir ilişki böyle midir böyle mi olmalı ya, birde erken gelme sorunu var hiç değmez 1 dk için. Nasıl olmalı ne yapmalıyım?
ön sevişme olmadan ilişki
zalm Eşine saygılar..Sana tavsiyem valla aynı bu kararlılıkta gitmen. Bu nedir ya. Ne bileyim yani benim eşim aksine önceliği ilk benimdir her zaman uzattıkça uzatır ön sevişmeyi iyice hazır olayım diye. Çok garip gerçekten bilemedim ne diyeceğimi..
yesilimsii bence her şey karşılıklıdır öyle tek taraflı olmaz. O yapmıyorsa bende yapmam hiç taviz vermeyeceğim bu konuda.
xyzem ya çok aşağılayıcı gurur kırıcı bir davranış kadın açısından. Ama bu erkolar hep kendi tatmin olsun hep kendi memnun olsun ister kadını mutlu etmek yok. Birde insan ister temiz temiz duş aldıktan sonra ilişki ama bu tam tersi pis olma daha yeni yıkandın ıyy yani insan terli terli ilişkiye mi girer.
zalm bir sorunu varsa kabullenip neden doktora gitmiyor acaba analçıyorum bu erkekleri ya hadi onu geçtim bari karının zevkelini falan da düşün şimdi Allah için eşim hep dikkat eder ilk önce benim tatmin olmamı bekler ama olur da bir gün sorun olursa böyle erken boşalma gibi ne olur olsun doktora gitmesi için ikna ederdim gerçi o da dikkat eder sağlığına hayır sanki doktora gidince doktor bunları ayıplıcak
- Düzenlendi
zalm valla benim eşim asla zorlamaz hatta Kendisine yaparsam bile kısa sürdürür kendisinin pek hoşlanmadıgını bilirim ona ragmen oda bana yapmaya yeltenir ben yapma derim bilirim ki Çok sevmez o yüzden kendisin hoşlanmadıgı şeyi ona yapmam içinde teklifte bulunmaz Dicegim şu ki eşin bu derece hoşlanıyor ve yapmanı istiyorsa bi zahmet oda senin hoşlandıgın şeyleri yapsın hatta şunu da ekle ona bende çoook hevesli degigim senin şeyini yalamaya Sırf Birliktelik esnasında Heycan olsun Zevk al istedigim için yapıyorum ama madem sevmedigimiz şeyleri yapmama özgürlügümüz var bende yapmıyorum artık de yapma şöyle bir iki ay ozaman kendisi gelir madem çok seviyor yapılmasını
zalm o yapana kadar sende yapma. Og olsun. Şuna bak yaaa karısı ile sevişmekten acizler. Kopsa yeri yani
sabaha kadar şeyimi yala demeyi biliyor, o sana özel ilgi göstermediği müddet sende ona yanaşma, benimki de işini görür kalkar ama en azından ilişki esnasında ön sevişme var belki beni yarım bıraktığının farkında değil bende çekindiğimden rahatlatamadığımı söyleyemiyorum 😌
zalm trip at bakalım ne yapacak hep bana hep bana nereye kadar? Nasıl sen onu mutlu ediyorsan o da seni etmeli
zalm kızlar bu bende de var ve ben bunu bir türlü dile getiremiyorum içim içimi yiyor resmen kaç gündür ona söylemek istiyorum ama olmuyor bu konularda biraz çekiniyorum hala sanırım oda ben birsey demediğim için bu şekilde doğru olduğunu düşünüyor ya da istemediğimi düşünüyor ve böyle devam ediyor
- Düzenlendi
HurremSultan erkek milleti işte işine gelmeyince ay aşkımm sen yeni banyo yapmışsın Kirlenme şimdi der İşine gelince Sabaha kadar yalasan okeyim diyor işte böyle tipleri bak Sexle Terbiye ediceksin valla bak bu kadar düşkünse muslugu kapatacaksın bak ozaman nasıl tutuşuyor benim adamda bu tarz şeyler işe yaramaz çünkü O düm düz biridir Onu yapmam bunu yapamma dersem yapma Keyfin bilir der 😂bi yöne de düşkün olsun isterdim ama Belki Bazı isteklerimi bu yöntemle yaptırabilirdim 😀
zalm ohh ne güzel hayat hep bana hep bana. Zaren max 2.5 dk sürüyor kadınlara yazık değil mi. Bari elinle devam et . Sevmiyormuş paşa. Sanki biz kadınlar hep sevdigimiz şeyleri yapıyoruz. Partnerimiz için yaptığımız çok şey var . Siz de diyin o ben de oral Sevmiyorum diye . Bir daha yapmayın bakalım ne yapcak
Enerciii aynen öyle ya birde memnun olmazlar paşa torunları bana sanki 🤣🤣