- Düzenlendi
zarifhanim amin inşallah çok korkarım yapandan, yaptırandan 😶 Allah Uzak eylesin
zarifhanim amin inşallah çok korkarım yapandan, yaptırandan 😶 Allah Uzak eylesin
Ask_hosmus Aminn yaa beni de tedirgin eder. Çünkü yapan ne amaçla yaparsa yapsın içinde kalbinde iyi bir duygu olmuyor. Kin, kıskançlık, haset, sahip olmadığı şeylere başkası sahip ise onu çekememe.. Hani biri de çıkıp işte ben iyi niyetle yaptım diyemez, örneğin eşlerin arası düzelsin diye yaptık bağladık der kendini savunan biri. Onda inanç eksikliği itikad bozukluğu vardır Allahtan isteyeceği yere zoraki bir şekilde o çiftin yuvasına şeytanları musallat ederek mi iyilik edecek. Hep dua ederim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye. Ve içinde Allah korkusu olan kimselerle..
zarifhanim Amin inşallah zaten Allah korkusu olan biri kötülük yapmıyor bence yapsada bin pişman oluyo , Allah bizi , ailemizi ve çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın💐
zarifhanim çok sevindim bunu duyduğuma Allah razı olsun zarifim aydınlattın yine. gerçekten etkisini görüyorum eşimi trafikte öyle güzel sakinleştiriyor ki kendi bile sakinleşince sen yine beni okuyorsun dimi sesin çıkmıyo diyor 😄😄
zarifhanim benim kayinvalidem de görümcemlere yapıldığını duymuş o da gitmiş onlara karşı büyüler yaptırmış diyor kızımın yuvası bozulacaktı, bir de bunu eşimle beraber oturduğumuz sofrada söylüyor, ne düşündüm biliyor musunuz eşime de söyledim eğer garip bir şekilde birsey başımıza gelirse annenden bilirim dedim, ne bileyim kızı için yapan oğlu için de yapar gibime geliyor biraz ürkütücü 😏
Ask_hosmus ahh aynen öyle, aminn canım
TombulHatun Trafikte çareyse bende bir dal okurum 😄 zira eşim de hiç tahammüllü değil bu konuda. Artık böyle çarşıya çıkacaksak işlek caddelere girdirmiyorum, uzak sakin bir yere parkedip 15 20 dk yürütüyorum. Ağzı çalışacağına ayağımız çalışsın kafamız rahat olsun 🤭🤭
hassaskalp Kızının yuvası bozulurken Allahtan yardım dileyeceğine habis ruhlardan şeytanlardan mı medet ummuş. Allah hidayet versin ne diyeyim. Böyle düşünmekte haklısınız, umarım öyle bir yola başvurmaz. Benim komşumun annesi de öyleydi, yuva kurtarmak yerine aksine dağıtıyor, eşi yastığın altında büyü bulup boşandı kendisinden. Ve ben çok rahatsız oldum duyduğumda çünkü sürekli benim evime de geliyordu insan ister istemez etkisinde kalıyor. 😕
zarifhanim vallahi ben çözümü böyle buldum trafikte çekemiyorum yoksa millet ne biçim araba kullanıyor diye söylenip duruyor başlıyorum okumaya 😂 😂
TombulHatun biliyorum kiz şaka yaptım ehehehhee
zarifhanim Canimcım şimdi ben bu duayı sinirlendiğim zaman kendim dilime döksem sence ise yarar mı? İlla birinin mi okuması lazim bana. Ben aşırı sinirleniyorum bu aralar bir anda içim şişiyor sanki. Estağfurullah diyorum ama ise yaramıyor belki bu yarar diye düşündüm
HurremSultan sen oku kuzum içi ferahlatır bu dua
zarifhanim
Evet bende duydum adet kanı falan içiriyolarmış. Çok etkili bir büyümüş falan iğrenç şeyler ya. Allah ıslah etsin ne diyelim
HurremSultan Tabiki okuyabilirsin, la havle duasını da okuyabilirsin. Bence sinirliyken dua okuyarak sessiz kalmaya çalışmak bağırıp çağırmak ve fevri hareketlerde bulunmaktan daha iyi olabilir. Tabi buna güç yettirebilirsek 😊
Ask_hosmus Amin kuzum aminn
Nurtrhnx1 İğrenç karaktere sahip insanların iğrenç şeylere başvurması..
zarifhanim okuyorum ama tap noktada artık o da fayda etmiyor. Belki bu dua daha tesirli ise bu işe yarar diye düşündüm. İlaç ile değil de dua ile kurtulmayı deneyeyim önce 🤗