Deleted_12 bozulmuyor tabi çok anacı değilse birde kv yemeden içmeden abarta abarta anlatmazsa
Kaynana kaynana 😂
etoile eşim çocukluktan dışlandığı icin ailesini savunmuyor neyin ne olduğunu biliyor cünkü
Deleted_12 beni sevmediğini anlamıştım 😂😂😂
etoile ya ne alakası var seni görmedim bile sevdim ama görmem lazım sjsjsj özelden resim at görmek birbirimizi o zaman sverim 😂
etoile ama bak nasıl ısrarlı, kararlı ve sabırlı 😁 bana cevap vermeyecek bir daha asla aramam mesaj da atmam kapısına da gitmem
Deleted_12 kibarlıktan nezaketten anlayan biri değil gibi yoksa insan dusunmezmi ayıp bu yaptigim diye yani
belladonna ben zaten adımı hep karşıdan bekleyen biriyim. Cidden fazla yapıcı o yüzden sinir stres bu arkadaşı bırakmaz
Deleted_12 çok şükür olur daha iyi olur zamanla
Deleted_12 kocam iyi ki kötü olsa çekmem ama gerçekten çok iyi işte kadın çok kötü mesela bir şey yapıyor sorunca ben mi yaptım ben yapmadım Ay daha ç neler falan diyor bilerek pis bir insan işte
Deleted_12 oh afiyet olsun Ay inşallah ne güzel olur severim sütlü Türk kahvesi @etoile da gelsin
Afrodit canım ya valla o konuda bende konuşayım. Susacaktim ama. Ben doğum yaptım sezeryanliyim kayınpeder yemekte bende eltimbkomsum demiyirlar bu yeni doğum yaptı. Neyse kp eşimin teyzesi geldi en ucuzundan kiyafet almış yemeğe kaldı diğer eltim şehir dışından gezmeye gelmiş eşim dedi ayıptır yemeğe cagirmam lazım daha 40 çıkmadı bunlar 15 günlükken oluyor. Ben lohusayken eşimden nefret ettim cidden hep gezmeye gelen eltimin peşinden koştu ayipmis. Bende hiç hizmet etmedim boşanma aşamasına geldik hatta eşim yemeğe çağırdı iki eltimi birden kp diyirki şimdi diğerini cagirmazsan ayıp bende öyle kötü masa hazırladım ki kapıyı açmadım bebeğimi vermedim dışarı çıkmadım. Bunlar yediler içtiler gittiler ama eşimle aşırı bozustuk. Hiç toparlayamayacagiz sandım hatta hiç istemiyordum. Ablalarindan nefret ettim. İşte çocuk uyumuyir suçlusu benmişim kucağa alistirmisim cart curt hepsiyle mesafeliyim bayramda bile aramam ben hepsinin çocuğuna altın yaptım eşim yaomazsak ayıp olur dedi bak bana bir takım bile gelmedi ailesinden ben dedim eşime bu ne ya ben kaç tane altın yaotim işte her şeyi eşim yaotigi için gelmedi bana. Ve şimdi eşimin yeğeni sünnet olacak yarım yaptı ben takma onlar getirdi mi dedim olmaz ayıp ben amcayim haaa böyle mi artık ağzımı qcmiyorum. Evde yemek yapmıyorum dışardan istiyorum her gün kahvemi cafede içiyorum. Bana ne durumumuz çok mu iyi değil ama banane hiç te acimuyorum hem de o kadar lüzumsuz harcıyorum ki hiç hesapta vermiyorum eşime çünkü giyim falan almıyorum hani paranin nereye gittiğini kestiremiyir laf ta edemiyor sinirlendim hepsinden nefret ediyorum özellikle komşum olan o…pu eltimden
etoile bildiğin aynu şeyleri yaşamışız 13 günlük lohusaydım köyden gelen akrabalarını çat kapı getirdi evime sürekli psikolojik şiddet laf söylemeleri ama tekken eşimi doldurmalar bebeğim alerjikti beni suçlamalar 15 günlük lohusaydım evi temizletti insan yattığı yeri temizlemez mi bizde boşanma aşamasına geldik kaynanam yüzünden şimdi toparlıyoruz ama yine karışmaya çalışıyor izin vermiyorum. Senin kocan da benim ki gibi deli ederler insanı ya ayıp sadece onlara yapılan bize ayıp olmuyor ye iç gez acırsan kötü olursun bende öyle yapıyorum