DuyguSimral22 Selam kızlar nasılsınız yine muhteşem soruyla geldim 🤣🤣🤣 ya bişey sorucam şimdi ben yeni doğurdum ya 40ım çıkmadı daha ama bikinimi lezer yaptırmak istiyorum olurmu yoksa bu dönemde bi tehlike varmı?
Sahra5 DuyguSimral22 😳 kız ne ara iyleştin ay ben 2 ay dikişlerimin ağrısında bi garip hiss ediyordum gerçi bilmiuorum sende dikiş varmı ama ben iki ay kendime gelememiştim
Goat DuyguSimral22 Canım doğumdan itibaren 6 ay sonra hormonlar normale dönüyor ve kıl kökleri vs eski haline geliyor. Şuan yaptırsanda pek bi faydasını görmezsin yine çıkacak çünkü fayda etmez. Gittiğin salonada yeni doğum yaptım dersen zaten onlarda yapmaz işe yaramayacak diye. He gerci para odaklı bakıyorlarsa bisey olmaz işe yarar derler musteri kacmasın diye ama bence biraz sabret kökten çözüm bulursun yinede sen bilirsin tabi
blackhoney DuyguSimral22 lazer ışınları kanına karışmaz yada sütüne de bi etki etmez. Yapabilirsin bi sorun yok canım. Ben hamileyken de yaptım. Ama için rahat etmiyorsa bekle 6 ay.
DuyguSimral22 Sahra5 kız ben ameliyat oldugum günden ayaktayım 😃 1haftaya acım tamam geçti şükür hatta spora bile başlamak istiyorum yeniden annem izin vermiyo 🤣
DuyguSimral22 duygarn inşallah kalkarsın canım 😃 ben ameliyat oldum ilk günü uyudum yarını bebegi kucagıma aldım gezdim hastanede 🤭