Dün gece eşimle ilişki bittikten sonra fark ettik ki kondom kaymış elimle denedim ama ulaşamadım hemen acile gittik doktor spekulum takarak çıkardı ama içi boştu olan olmuş yani, 4 aylık bebeğim var sezeryanlıyım. Adetime 4 gün var hamilelik oluşmaz dimi ya başına gelen oldumu hiç? Oluşursa sezeryan için en az 6 ay hatta 1-2 sene ara verilmeli diye biliyorum napıcam ben ya
Ertesi gün hapı alamadım gece arabamız bozuldu komşu götürdü bizi yakınlarda nöbetçi eczane yoktu köyde kalıyoruz su an mümkün değil eczane bulayım merkeze çok uzaktayız. İçime bi su serpin ya

siyahsls olacagi varsa ertesi gun hapi icsen de oluyor ama adetine az kalmis bence hamilelik olmaz

siyahsls mümkün yani adetine 4 dün olsada birsey degısmıyo. keske ertesi gün hapı içseydin garanti olmus olurdu döllenmeyi engelliyo o hap

siyahsls Ici bos olsa bile yani eşin boşalmamıs olsa bile zevk suyuyla bile hamile kalabilirsin.Ama adetine az varmış belki kalmazsında.İşın allaha kalmış canım bol bol dua et yapacak biseyin yok

Lemanca ağlanacak halime bende gülüyorum zaten😂 doktor diyor Emin misiniz içerde mi eşim diyor ki hocam yok oldu bir anda ahsjsjsjs

siyahsls nasip artık yapacak birşey in yoksa bekleyeceksin bide stresten aferin gecikir onun korkusu olur ama olacak iş değil

siyahsls adetine az kaldığı için yumurta bence follop tüpüne çoktan düşmüştür döllenmesi zor bir ihtimal gibi

etoile ayy inşallah ya ama yeni doğum yaptığım için adetim henüz çok düzene girmedi ondan dolayı korkum var