Enerciii HaHasmeftune kız oh demedim ki 😂 yani yapamam başka yerlerde isterse en uç noktalrın vaadini versin aman aman yok😂
pekmezzeytin dertlimommy valla hiç utanmaz ooo siz napıyosunuz bakayım diye içeri girmekten geri kalmaz libidosu o yaşta benden yüksek 😅
TombulHatun HurremSultan kanka ben gitsemde başka yerde yapmıyorum gerçi kaldığımız ara sıra bi annem bide eşimin köyüne gidersek 1 gece en fazla zaten ama bu yaz 10 g0n bizim köyde kaldık amannnn bi daha gitmem bi 5 sene zaten 😂😂
HurremSultan etoile gecwn gün aynısı başıma geldi djshcx inşallah sen benim komsum değilsindir 🤣 biz seni evde yoksun sanıyorduk bacım eğer o sensen😂😂😂😂
HurremSultan TombulHatun kaynanama gidince yaoiyorum canım😂😂 kocamın tek kışlık yatağnsa😂😂😂 başka evde kalmamznsdkf
TombulHatun HurremSultan kaynanamla yakın oturyrz hiç kalmadk nişanlıyken kaldm onda da ayrı yattk imam nikahmz olmasına rağmen 😄
HurremSultan TombulHatun ahahah ayrı yatamam canım prensip meselesini xfsgxhxjd bir kere uyuyaklamisiz eşimle ayrı odalarda kıyameti kopardim birdaha bol gelirim nasıl bensiz uyursun diye 😂😂😂
TombulHatun HurremSultan kız evlenmemiştik daha o yüzden sorun etmemiştim ama şuan bende ayrı uyumama kavga da etsem ayrı yatmam bende 😂😂
vodi merve23 yatılı gittiğimiz her misafirlikte sex yaptık. Çok zevkliydi. Gizli saklı olması ayrı güzel oluyor.
bisusbe merve23 şimdiye kadar yakalanmadık ama benimkinin birilerinin evlerinde kudurma fantazisi böyle devam ederse an meselesi basılmak sjshshshh
sadece08 bisusbe benim esimde oyleydi ya farkli yerlerde yapmak ne kadar zevkli oluyor demi diyordu 😄
bisusbe sadece08 kendi ailesine yakalanmaktan çekinmiyorum da , benim aileme yakalanırsam çok fena utanırım shshshsh
suraterra Cicekliperde 😂 benim ki yakalamaktan sıkıldı artık bizi izliyor çıkmıyor eşşek odadan alıştık artık